вторник, 25 януари 2011 г.

Понятие Мастило Адамс се стигне до нетърпеливи unboxers, първо OTA носи нов смисъл на DOA

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/24/notion-ink-adams-arrive-to-eager-unboxers-first-ota-brings-new/:
Е, ще се вгледате в това? О, да, това е реалния живот Понятие Мастило Адам на щастлив човек на маса, след като извади някои от прясно опаковката му. Разбира се, това е да се очаква, като се има предвид 10-инчов, Android 2.2 таблетки са в опаковка и изпратени през миналата седмица, но след многобройни закъснения , ние трябва да кажем, че е истински крайъгълен камък за Индия на компанията. Въпреки това, докато unboxing клипове и снимки се вливат в - има две веднага след почивката за вас - има за съжаление някои дъжд излива върху парад на компанията днес. Според бузите на Android полиция, няколко души са срещнали сериозни проблеми с над най-въздух актуализация, която се доведе до тези нови таблетки. Очевидно, натиснете бутона обновяване и инсталиране на софтуер е причинила Tegra 2 човека, за да спре зареждането (представа за тази тъжна поглед на втората връзка източника). Това със сигурност е FOF ситуация (мръщят на лицето, за тези, които не са слушали за последните подкаст Engadget ), но думата е, че понятието Мастило е спрял натискане на тези новини за момента и имейл клиенти за този въпрос. Ние ще се воденето на ухото на земята за това, но междувременно ние ще бъдем тук, чакат ни преглед единица да се получи така, можем да покажем на тези аматьори, колеблив-камера unboxers как това е наистина направи.

Продължавам четене Понятие Мастило Адамс се стигне до нетърпеливи unboxers, първо OTA носи нов смисъл на DOA

Понятие Мастило Адамс се стигне до нетърпеливи unboxers, първо OTA носи нов смисъл на DOA първоначално се появи на Engadget на Пон, 24-ти Януари 2011 г 19:29:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник NotionInk почитатели , Android полиция | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар