вторник, 25 януари 2011 г.

RIM: цифрови живот на батерията ще бъде "равно или по-голяма от IPAD батерия с по-малки размери"

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/24/rim-playbook-battery-life-will-be-equal-or-greater-than-the-ip/:
Хей, може всеки, моля, спрете да говорим за IPAD ? RIM е бил около перваза на таблетка Apple, като каза само, че предстоящите шисти цифрови ще има " сравнима "живота на батерията, но сега той е спаднал всички претенции и нарече IPAD посочени по име. По-конкретно, канадската компания е старши вицепрезидент маркетинг бизнес Джеф Макдауъл е обещал, че в наръчника ще предложи ", равна или по-голяма" батерия издръжливост на устройството на Apple, а с помощта на по-малки клетки размер. Последната част не е трудно да се постигне, като се има предвид Apple пълни повечето от шисти на чаркове си с -Pol сок опаковки Ли , но обещанието за съвпадение на своята самостоятелност от контакта е голяма претенция да се направи. Много хора смятат, че това е сред силните страни на всички IPAD, така че RIM със сигурност е с цел висока, като се ангажирате не само да го мача, но потенциално по-добре. В наръчника, който видяхме в лицето, не е съвсем до това ниво все още, но има още време докато това стартира март за RIM да се превърне смели думи в красива реалност.

RIM: цифрови живот на батерията ще бъде "равно или по-голяма от IPAD батерия с по-малки размери" първоначално се появи на Engadget на Пон, 24-ти 1, 2011 19:53:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink @ Lessien (Twitter) | източник Ройтерс | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар