четвъртък, 10 февруари 2011 г.

Google добавя два-Factor Authentication За Gmail

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/3OOgYub45Xg/Google-Adds-Two-Factor-Authentication-To-Gmail:
Trailrunner7 пише "Google представи нова удостоверяване двустепенна функция за Gmail потребителите, че се казва значително ще се повиши сигурността на свободния пощенски услуги. Системата позволява на потребителите да създадат метод за получаване на секретния код, които ще бъдат необходими, заедно с парола, за достъп до Gmail акаунт. Новият двуфакторна автентификация системата е доброволна програма, в момента, въпреки че това може да стане задължително в някакъв момент в бъдеще. Gmail, като почти всички други услуги, уеб-базирана поща, е често е обект на атаките, изтънчен, така и обикновени неща, насочени към отвличания сметките на потребителите. Най-известният от тях е атака, която беше част от операция "Аврора срещу Google и други, част от които бяха насочени към Gmail сметки на китайски дисиденти."

Прочетете повече на тази история в Slashdot.


HTC мълния прави FCC вид?

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/10/htc-thunderbolt-makes-fcc-appearance/:
Изглежда, че HTC просто имам "зелена светлина" за 4G смартфон от този велик за прогнозиране на пазара на готовност, Федералната комисия по комуникациите - и всички знаци сочат към мълния . PG05100, тъй като е с толкова любов, посочени, работи на 700MHz LTE Verizon, както и своята CDMA / ленти EVDO, и е създадена за SVDO и SVLTE (или едновременно CDMA глас и LTE данни) - определено в съответствие с плановете на Verizon . Не е изненада, на HTC плесна обикновено искане за поверителност, това, че всеки иска казва снимките остават в тайна до 31 март. Като се има предвид това, което съм чувал за един забавен ден дебют Свети Валентин , може да означава това на шегата "стартира за LTE смартфон Verizon първата 4G? Нашите сърца ни казва да се съмнявам, но ако PG05100 се окаже реална сделка, трябва да Мълния удари на САЩ скоро. Не е достатъчно бързо, против вас, но можете да се заразите на спрея.

[Благодаря, Шейн ]

HTC мълния прави FCC вид? първоначално се появи на Engadget на Чет, 10-ти Февруари 2011 16:14:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник FCC | Изпрати | Коментари

Шити на ръка, хипервръзки книга е нещо, на красотата, и радост за няколко минути

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/10/hand-sewn-hyperlinked-book-is-a-thing-of-beauty-and-a-joy-for-s/:
Това не е всеки ден, които виждате нещо ръчно изработени с време и грижи в интернет, но това, което виждате по-горе със сигурност отговаря на изискванията. Изкуство / плавателни съдове проект на немския дизайнер Мария Фишер, тя се нарича Мисли за мечтите, тя съдържа резба " хиперлинкове ", които са там, за да помогне за употреба на читателя да се връзки между важните части. Книгата е за съжаление (за нас) по немски език , така че ние не можем да знаем това, което казва, но ние можем да си представим, че това е най-различни красиви, загадъчни неща, които могат да се придвижват от и цветни string.There хартия е още една снимка след почивката, само защото.

Продължавам четене шити на ръка, хипервръзки книга е нещо, на красотата, и радост за няколко минути

Шити на ръка, хипервръзки книга е нещо, на красотата, и радост за няколко минути, първоначално се появи на Engadget на Чет, 10-ти Февруари, 2011 год 15:49:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Gizmodo | източник The Daily Какво | Изпрати | Коментари

Пропускам кабели Разкриват САЩ мисли Саудитска запаси от нефт май се надценява

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/WFK7Rfa55BA/Leaked-Cables-Reveal-US-Thinks-Saudi-Oil-Reserves-May-Be-Overstated:
Mr.Intel пише с този откъс от доклад, УПИ, които могат интерес тези от вас, с коли, електричество, изделия от пластмаса, и т.н.: "Оценката на запасите от петрол в Саудитска Арабия са преувеличени, което означава суров продукция може максимум в рамките на следващото десетилетие пропускам САЩ дипломатически кабели открие. страхове Вашингтон Саудитска Арабия надцени петролните запаси с близо 40% и на царство не може да поддържа достатъчно количество течаща за контрол на цените, САЩ дипломатически кабели, получени от WikiLeaks и публикувани от вестник "Гардиън" в Лондон, разкрива. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.


Учител Окачени Над Блог За студенти

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/x82zq-CLG_8/Teacher-Suspended-Over-Blog-About-Students:
Преподавател по английски език Натали Munroe е в малко топла вода, след като тя описва скъпоценни снежинки в класа си като "ужасно слабо", "Rat-подобни", "съм загрижен детето ви ще се открит огън в училище", "I Мразя си дете "и" Изглежда по-умни от тя действително е "в своя блог. Централният Бъкс училище област е спряно Натали след родителите се оплаква на администратори. "Трудно е да знаете, че седях в класа си за един час и половина на ден и за нея да се чувстват по този начин го е искал, това е ужасно чувство," студентите Alli Woloshyn каза.

Прочетете повече на тази история в Slashdot.


HP преди 2 на разположение на предварителна заявка за $ 100 на Verizon, товарим 17 02

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/10/hp-pre-2-available-to-pre-order-for-100-on-verizon-shipping-ou/:
Ако просто не могат да мислят отвъд следващата седмица и трябва да си новия предприсъединителен определи възможно най-скоро, на HP има за вас. Както обещаха от Джон Рубинщайн вчера, преди 2 ( без прекрасната марка Palm) днес е на разположение на предварителна заявка от $ 100 за две годишен договор Verizon. Unsubsidized и уговорени освободен ценообразуване е $ 450. WebOS 2.0, "Вивид" сензорен екран и, разбира се, че запознат клавиатура портрет слайдер очакват тези, достатъчно смели, за да притежавате смартфон HP.

HP преди 2 на разположение на предварителна заявка за $ 100 на Verizon, товарим 17 февруари първоначално се появи на Engadget на Чет, 10-ти Февруари, 2011 год 15:22:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Предварително централен | източник HP | Изпрати | Коментари

LG е VL600 LTE модем за Verizon вече официално Mac-съвместими

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/10/lgs-vl600-lte-modem-for-verizon-now-officially-mac-compatible/:
Verizon клиенти, ползващи Pantech на UML290 LTE модем (или чака да го използвате) получиха своите официални драйвери Mac миналия месец , а сега - както бе обещано - тези, избиращи на LG VL600 LTE устройството, а най-накрая са придобили някои Mac драйвери на собствените им, както добре. Хит на източника връзка, за да открият в удобен, лесен за възприемане, сваляне форма.

[Благодаря, Мануел]

LG е VL600 LTE модем за Verizon вече официално Mac-съвместими първоначално се появи на Engadget на Чет, 10-ти Февруари 2011 14:56:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Verizon | Изпрати | Коментари

Пост-Oracle покупка, как е софтуер на Sun правиш?

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/qDG4RymSs_I/Post-Oracle-Purchase-How-Is-Suns-Software-Doing:
GMGruman пише "Oracle е постоянно провокира обществото на отворения код, тъй като придобиването на Sun, повдигайки въпроса дали този ход ще унищожи просто слънцето, но както отбелязва Павел крил, Oracle е непоколебим в процеса на преструктуриране слънце, получени технологии -. И превръщането им в печеливши , което следва да означава, че ще остана тук дълго време. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.


Нюйоркския университет професор изненадващо премахва фотоапарата от задната част на главата си, позовавайки се на болката и неразположението на Lifecasting

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/10/nyu-professor-unsurprisingly-removes-camera-from-the-back-of-his/:
Е, това не е изненада. Нюйоркския университет професор / художник Wafaa Bilal е АБ emovable камера монтирани в задната част на главата си чрез хирургически имплантирани титан номер, за да му помогне със своя Lifecasting . Оказа се, че камерата предизвика приличен размер на болка, причинена от тялото си за отхвърляне на чуждо тяло - отново, не е голяма изненада там. Bilal, обаче, изглежда доста unfazeed, и обеща да продължи усилията си за проект, който той казва, е "коментар на недостъпността на време и невъзможността да се улови памет." Независимо, ние предполагаме, че той просто е искал да бъде известен като човек, който има камера имплантирани в задната част на главата му, и това е добре от нас.

[Снимка: Брад Farwell ]

Нюйоркския университет професор изненадващо премахва фотоапарата от задната част на главата си, позовавайки се на болката и неразположението на Lifecasting първоначално се появи на Engadget на Чет, 10-ти фев. 2011 14:34:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Gearlog | източник NBC | Изпрати | Коментари

Un-Bricking Компютри Linux Plug

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/XVRk2TIccvE/Un-Bricking-Linux-Plug-Computers:
Анонимен читател пише "Случайно" bricking "малко компютъра Linux щепселът не трябва да бъде завинаги. Това е една добра HOWTO за ремонт без зареждане Linux включете компютъра. Например, ако тя използва uBoot околната среда, ще го вече има добри вградени инструменти за възстановяване. В статията се споменава, ОВОС, инсталаторът Sheevaplug, openocd и GuruPlug. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.


Sony разкрива цените и обемите на "Google TV?

Интересни новини разглежда в http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Оказва се, че някой в компанията, или сте недоволни от заплащането си и искам да развалям изненадата, че компанията е подготвила за вторник 12 октомври, или наистина имат желание премина. Защо? Защото не само пропускам информация (която не знаем дали това е реално) за възможните размери, в които Google ще телевизия, но и са се появили имената, които ще се нарича модели,.

Техните имена са: NSX-24GT1 24 инча, NSX-32GT1 31 инча, NSX-40-инчов 40GT1 NSX-46GT1, (може предположил) от 46 инча. И все пак, и риска, че цените им ще общото между 1300, 1400 и 1900 щатски долара.

Любопитният детайл: ако това е вярно, най-евтините на Google TV ще бъде още по-скъпи (300 долара), че 32-инчов модел по-скъпи от Sony има хора в техния каталог.

3net 24 / 7 3D канал стартира този уикенд, но само на DirecTV

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/10/3net-24-7-3d-channel-launches-this-weekend-but-only-on-directv/:
Броят на 24 / 7 излъчване 3D канали в САЩ, ще отидат от една до три следващата седмица, след като Sony, Imax и откриване обявиха старта на своя канал, 3net на DirecTV успоредно на съществуващия си n3D канал и ESPN 3D , който ще започне примка своите спортни видеоклипове 24 / 7 на ден на Свети Валентин . Планирани да тръгне в 20:00 в неделя вечер на канала 107 обещава свежи дебюти цял месец с ново шоу добавя към ротация всяка вечер в 21:00 Това е голямо обещание е "да предложи зрителите най-голямата библиотека на родния 3D съдържание развлечения в света до края на 2011 г. ", въпреки че всички собственици на 3D телевизия, които нямат DirecTV вероятно просто се радвам, ако го добавите към своя канал lineups в скоро време, проверка на информация за медиите след почивката за всички подробности.

Продължавам четене 3net 24 / 7 3D канал стартира този уикенд, но само на DirecTV

3net 24 / 7 3D канал стартира този уикенд, но само на DirecTV първоначално се появи на Engadget на Чет, 10-ти Февруари, 2011 година 14:14:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Онлайн-Само на валута BitCoin достигне паритет долар

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/fv0j7iv_V68/Online-Only-Currency-BitCoin-Reaches-Dollar-Parity:
IamTheRealMike пише "The BitCoin партньорска към партньорската валута кратко достигна обмен паритет с щатския долар днес, след като скок в търсенето на монети избута цени малко над 1 USD: 1. BitCoin БТК стартира в началото на 2009 г., така че само за две години това отворено източник на валута, е нараснал от които нямат стойност на всички до един с не само един отворен пазар на конкурентни борси, но способността да се купуват недвижими стоки и услуги като уеб хостинг, приспособления, биологични козметични продукти, и дори алпака чорапи. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.


Обама обяви план за освобождаване на 500 MHz на радиочестотния спектър, като инвестират в 4G за развитие на селските райони и да се изгради национален обществена мрежа за безопасност

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/10/obama-announces-plan-to-free-up-500mhz-of-spectrum-invest-in-4g/:
Ние знаехме на Белия дом е бил на борда с FCC желанието на освобождаване на допълнителен 500 MHz струва на спектъра през следващото десетилетие от частни и федерални права, както бе обявено миналата година, а сега Обама обяви плана да го направя. Планът е да се стимулират настоящите скуотъри спектър, с дял от получения приход от отдаването на търг на разстояние от радиочестотния спектър - най-вече за мобилна широколентова връзка употреба - което само изглежда справедлив, и за сега изглежда, че тези търгове ще бъде доброволно. Но това е само върхът на айсберга, планът включва и $ 5 милиарда инвестиции в изграждането на 4G мрежи в селските райони (с цел да се постигне най-малко 98% от американците с услугата), един 3 милиарда щатски долара фонд за 4G R & D, за да внедряването и $ 10,7 милиарда за безжична обществена мрежа за безопасност. Красотата на този план е, че всички тези предложени разходите се компенсират от спектъра търг, който се очаква да се повиши $ 27,8 милиарда, от които 9,6 милиарда щатски долара ще бъдат предназначени за намаляване на дефицита. О, и най-добрата новина? Правителството вече е установила, 115MHz стойност на радиочестотния спектър, Федерална, че може да освободи с помощта на другите си спектър по-ефективно, и има и друга стойност 95MHz в нейните забележителности. Хит на връзката източник, за да видите речта на президента Обама по този въпрос, който току-що започна, или проверете и ще се вградени след почивката.

Продължавам четене Обама обяви план за освобождаване на 500 MHz на радиочестотния спектър, като инвестират в 4G за развитие на селските райони, както и изграждане на национален обществена мрежа за безопасност

Обама обяви план за освобождаване на 500 MHz на радиочестотния спектър, като инвестират в 4G за развитие на селските райони и да се изгради национален обществена мрежа безопасност първоначално се появи на Engadget на Чет, 10-ти февруари, 2011 година 13:38:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink CBC News | източник Бялата Къща печата | Изпрати | Коментари

Microsoft пусна Internet Explorer 9 RC

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/5oeMRJub_6I/Microsoft-Releases-Internet-Explorer-9-RC:
Анонимен читател пише "Microsoft пусна Internet Explorer 9 Release Candidate. Новият RC изгради включва проследяване на функция за защита, която дава възможност на потребителите да контролират каква трети страни съдържанието на сайта може да ги следи, когато те са онлайн, както и нови ActiveX опцията за филтриране, която позволява на потребителите да включите / изключите ActiveX плъгин Най-доброто от всички, Microsoft е отправила това, което е може би най-голямото оплакване на новата версия. ако искате разделите на отделен ред от адресното поле, има сега възможност да се превърне, че на от дясното меню щракнете в горната част на браузъра. В същото време, IE9 RC е значително по-бърз от бета версия. Освен това, много място оказване въпроси са определени, макар и не можем да казват, че това е работа перфектно. Не на последно място, ново строителство включва стотици корекции на грешки. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.