четвъртък, 10 февруари 2011 г.

Skype за iPhone ъпгрейд позволява да видеоразговори Skype за телевизия, ако действително искате да

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/10/skype-for-iphone-upgrade-lets-it-videocall-skype-for-tv-if-you/:
Има нов ъпдейт на за Skype на IOS устройства, които днес, че разширява нови videocalling съвместимост с "по-широк избор на клиентите Skype и устройства", като се добавят h.264 съвместимост, необходими за чат с Skype за телевизия клиенти. Това е на разположение на някои LG, Panasonic и Samsung телевизори в момента, докато Sony и Vizio имат както обяви, че ще бъде в някои от новите си телевизори излиза по-късно тази година. Възможността за повикване мобилни устройства, изглежда дава голямо предимство на Skype пред останалите живеещи Видеочат настройки на стая от Cisco , Logitech или на Kinect Microsoft , но дори и с помощта на съвместим (и скъп ) камера в ръка, на добър час намиране на някой наслаждавайки се на света, които иска да си говори, докато сте охлаждане на дивана.

Skype за iPhone ъпгрейд позволява да видеоразговори Skype за телевизия, ако действително искате да първоначално се появи на Engadget на Чет, 10-ти Февруари 2011 г 03:44:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink 9to5Mac | източник качи , Skype | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар