четвъртък, 10 февруари 2011 г.

HTC ще дебютира Android телефон със специален бутон за Facebook, че удвоява като Winklevii дразнещо

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/10/htc-to-debut-android-phone-with-dedicated-facebook-button-doubl/:
Знаете ли колко време се губи да се налага да скочи на заявление да кликнете на Facebook икона (или джаджа) на вашия дом екран? Това 0,4 секунди, когато е готово стотици пъти всеки ден (ако сте някога излезете от екрана във Facebook на първо място) наистина може да добавите - ценно време можете да прекарате актуализиране състоянието си и хареса Бизнес публикувате приятелката на брат си котка стена. INQ го измисли , и HTC може да са намерили начин за възстановяване на тези скъпоценни секунди, както е добре. Според "Файненшъл таймс", компанията планира да въведе Android устройство със специален бутон Facebook (забележка: не един "Facebook телефон" ). Ние не очаква нищо по-луд от профилни, обаче, тъй като мечтата мелници известни в момента като "хора, запознати с устройството" казват, неговата цел е да ви отведе на първа страница във Facebook - ако искате нещо повече. HTC се очаква да се въведе този месец, а ако бяхме залагания фолк, ние бих казал, че това означава, Mobile World Congress следващата седмица.

HTC ще дебютира Android телефон със специален бутон за Facebook, че удвоява като Winklevii дразнещи първоначално се появи на Engadget на Чет, 10-ти Фев 2011 12:23:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник FT.com | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар