четвъртък, 10 февруари 2011 г.

Обама обяви план за освобождаване на 500 MHz на радиочестотния спектър, като инвестират в 4G за развитие на селските райони и да се изгради национален обществена мрежа за безопасност

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/10/obama-announces-plan-to-free-up-500mhz-of-spectrum-invest-in-4g/:
Ние знаехме на Белия дом е бил на борда с FCC желанието на освобождаване на допълнителен 500 MHz струва на спектъра през следващото десетилетие от частни и федерални права, както бе обявено миналата година, а сега Обама обяви плана да го направя. Планът е да се стимулират настоящите скуотъри спектър, с дял от получения приход от отдаването на търг на разстояние от радиочестотния спектър - най-вече за мобилна широколентова връзка употреба - което само изглежда справедлив, и за сега изглежда, че тези търгове ще бъде доброволно. Но това е само върхът на айсберга, планът включва и $ 5 милиарда инвестиции в изграждането на 4G мрежи в селските райони (с цел да се постигне най-малко 98% от американците с услугата), един 3 милиарда щатски долара фонд за 4G R & D, за да внедряването и $ 10,7 милиарда за безжична обществена мрежа за безопасност. Красотата на този план е, че всички тези предложени разходите се компенсират от спектъра търг, който се очаква да се повиши $ 27,8 милиарда, от които 9,6 милиарда щатски долара ще бъдат предназначени за намаляване на дефицита. О, и най-добрата новина? Правителството вече е установила, 115MHz стойност на радиочестотния спектър, Федерална, че може да освободи с помощта на другите си спектър по-ефективно, и има и друга стойност 95MHz в нейните забележителности. Хит на връзката източник, за да видите речта на президента Обама по този въпрос, който току-що започна, или проверете и ще се вградени след почивката.

Продължавам четене Обама обяви план за освобождаване на 500 MHz на радиочестотния спектър, като инвестират в 4G за развитие на селските райони, както и изграждане на национален обществена мрежа за безопасност

Обама обяви план за освобождаване на 500 MHz на радиочестотния спектър, като инвестират в 4G за развитие на селските райони и да се изгради национален обществена мрежа безопасност първоначално се появи на Engadget на Чет, 10-ти февруари, 2011 година 13:38:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink CBC News | източник Бялата Къща печата | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар