четвъртък, 10 февруари 2011 г.

Sonos Контролер за Android с гласово търсене ще ви остави без дъх (видео)

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/10/sonos-controller-for-android-with-voice-music-will-blow-you-away/:
Можете да издиша Sonos фенове, това е най-накрая се случи. В Sonos Контролер за Android е официална. След почти една година в развитие, свободната музика WiFi дистанционно най-накрая дава Sonos собствениците контрол върху цялата си дома аудио система от всякакви Android 2.1 и по-горе устройство с размер на екрана на HVGA 320 х 480, WVGA 480 х 800 или 480 х 854 WVGA . Най-малко това ще когато го удари на пазара в края на март. Още по-добре, той коз на Sonos IOS контролер с музика контрол нанесени директно на бутоните на Android вашия хардуер. По този начин можете да контролирате силата на звука на вашата система Sonos с физически рокер звука на желанието Z или да използвате бутона за търсене на вашия Droid Х към фураж за този определен изпълнител, песен или албум. О, и на Sonos Контролер за Android също поддържа гласово търсене - вземат, че IOS ап. За съжаление, Sonos не се обявява всичко, свързано с една таблетка Android еквивалент на администратора Sonos за IPAD днес, тъй като компанията очаква да види как този пазар се развива и което размера на екрана и резолюции, спечели най-добро сцепление. Въпреки това, ние ще се получава първите ни практически възможности на телефона контролер на Световния мобилен конгрес следващата седмица. Така че, до този момент не, защо избършете сълзите от вашия $ 349 Sonos CR200 контролер и да гледате видео преглед след почивката.

Продължавам четене Sonos Контролер за Android с гласово търсене ще ви остави без дъх (видео)

Sonos Контролер за Android с гласово търсене ще ви остави без дъх (видео) първоначално се появи на Engadget на Чет, 10-ти февруари 2011 г 09:00:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар