четвъртък, 10 февруари 2011 г.

Шити на ръка, хипервръзки книга е нещо, на красотата, и радост за няколко минути

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/10/hand-sewn-hyperlinked-book-is-a-thing-of-beauty-and-a-joy-for-s/:
Това не е всеки ден, които виждате нещо ръчно изработени с време и грижи в интернет, но това, което виждате по-горе със сигурност отговаря на изискванията. Изкуство / плавателни съдове проект на немския дизайнер Мария Фишер, тя се нарича Мисли за мечтите, тя съдържа резба " хиперлинкове ", които са там, за да помогне за употреба на читателя да се връзки между важните части. Книгата е за съжаление (за нас) по немски език , така че ние не можем да знаем това, което казва, но ние можем да си представим, че това е най-различни красиви, загадъчни неща, които могат да се придвижват от и цветни string.There хартия е още една снимка след почивката, само защото.

Продължавам четене шити на ръка, хипервръзки книга е нещо, на красотата, и радост за няколко минути

Шити на ръка, хипервръзки книга е нещо, на красотата, и радост за няколко минути, първоначално се появи на Engadget на Чет, 10-ти Февруари, 2011 год 15:49:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Gizmodo | източник The Daily Какво | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар