четвъртък, 10 февруари 2011 г.

RunCore USB 3.0 Express предлага 64GB SSD за съхранение и две пристанища в един убиец устройство

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/10/runcore-usb-3-0-express-ssd-offers-64gb-of-storage-and-two-ports/:
RunCore USB 3.0 Express SSD магазини, 64GB на птици с един, USB 3.0, като камък
Да речем, че има лаптоп . Тя е с ExpressCard слот, но защото това е много стара, тя не разполага с USB 3.0 . Също така, той просто не разполага с достатъчно място за съхраняване според нуждите си повече. О, и ключовете са вид на износени и лъскава, особено H по някаква причина. RunCore не може да помогне с последния проблем, но със сигурност е спретнато решение за другите две, като това решение с много подходящо име: на USB 3.0 Express SSD. Той предлага 64GB SSD струва на складиране плюс един чифт небесносин USB 3.0 порта изпълзяват на страната, които чакат за нещо - като може би друг SSD. Нито дума за цена и достъпност, но се надяваме за най-скоро, тъй като този слот ExpressCard тук няма да се запълни.

RunCore USB 3.0 Express предлага 64GB SSD за съхранение и две пристанища в един убиец устройство първоначално се появи на Engadget на Чет, 10-ти февруари 2011 г 10:42:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Напълно Cool Gadgets | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар