четвъртък, 10 февруари 2011 г.

Потапяне на Motiv развитие платформа обединява haptics в Android, отиваме практически

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/10/immersions-motiv-development-platform-integrates-haptics-into-a/:
Може би знаете, че с потапяне на Обратна технология е във всичко, от хирургическа симулатори, за да игрови контролери , но ние сме готови да Обзалагам се, че не знаех, че вече е печен в над 200 милиона съществуващи Android устройства - в това число на всеки смартфон Samsung Galaxy S. Използване на "съществуващи вибратор на двигатели телефони, евтин ъпгрейд софтуер може да инжектира в обратна сила на съществуващите елементи в цялата Android интерфейс (2.2 и нагоре), и с бъдещите телефони - построена с мулти-долар пиезоелектрични механизми, които вибрират на самия екран - за Обратна опит отива Hi-Fi. Сега, когато това е установено, че малко великденски яйца в света, потапяне иска да изгради някои приложения, и че за тази цел е освобождаване на разработчика Motiv платформа този март. Прочети всичко за него след почивката.

Продължавам четене потапяне на Motiv развитие платформа обединява haptics в Android, отиваме практически

Потапяне на Motiv развитие платформа обединява haptics в Android, отиваме практически първоначално се появи на Engadget на Чет, 10-ти февруари, 2011 09:30:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар