четвъртък, 10 февруари 2011 г.

Qualcomm получава официално с тъчпада, захранване APQ8060 Snapdragon процесор

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/10/qualcomm-gets-official-with-touchpad-powering-snapdragon-apq8060/:
HP вече изнесе първата дума за официални Snapdragon на Qualcomm процесор APQ8060 нов вчера, когато той показа, че си тъчпада се основава на това, но на Qualcomm сега също излезе и правилно да обяви новия си процесор. Това е, разбира се, с двуядрен процесор, и се предлага в двойка с един Adrene 220 GPU, че Qualcomm казва спомага за "безпрецедентна обработка и 3D графична производителност." Нещо повече, докато на тъчпада е първото устройство, за използване на процесора, то очевидно няма да бъде последната, и Qualcomm е сега да ни даде представа за какъв вид на възможностите на тези устройства (включително смартфони освен таблетки) може да има - а именно, камери до 16 мегапиксела и възможност за заснемане и показване на 1080p стереоскопичен 3D видео или 8-мегапикселова стереоскопични снимки. Ръководителят на миналото на почивка за пълното съобщение за медиите.

Продължавам четене Qualcomm получава официално с тъчпада, захранване APQ8060 Snapdragon процесор

Qualcomm получава официално с тъчпада, захранване APQ8060 Snapdragon процесор първоначално се появи на Engadget на Чет, 10-ти Февруари 2011 г 13:31:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Qualcomm | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар