събота, 18 юни 2011 г.

Фирефок 5 стаје из пре рока, добија званични 21. јуна

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/18/firefox-5-slips-out-ahead-of-schedule-gets-official-june-21st/:
Фирефок 5 стаје из пре рока, добија званични 21. јуна
Мозилла је обећао бржу освежавања циклус за лукав веб претраживача, након објављивања Фирефок-4 , и то је остварила добар на то обећање. Смо добили реч јутрос да коначна верзија Фирефок-5 је сада доступан за довнлоад на ФТП серверу Мозилла, само 12 недеља након последњег поновног горе. Најновије инкарнација доноси са собом подршку за ЦСС анимације и лакше доступна не-не-стаза подешавање - сада је доступна на врху окна приватност - али неће много видети на путу ГУИ побољшања. Наравно, ако желите да га играју на сигурно, и избегавајте све у последњем тренутку туеакс, увек можете да држите ван до верзије 5 добије званичан, али шта је забава у томе? Ако сте већ добили своје руке на лукав лисица, да нас обавестите ваше мисли у коментарима испод.

[Хвала, Хасееб]

Фирефок 5 стаје из пре рока, добија званични 21. јун првобитно појавио на Енгадгет на Сат, 18 Јун ​​2011 16:23:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк ТецхноБолт | извор Мозилла (Линук) , (Мац) , (Виндовс) | Емаил тхис | Цомментс

Нинтендо каже један Уии У контролер по конзоли, лишава играч два екстра екрана

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/18/nintendo-says-one-wii-u-controller-per-console-robs-player-two/:
Вии У подржава више екрана-контролора, игре ће се користе само један за сада
Нинтендо __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__-ескуе Уии контролер У подигао неколико питања када је објављена на Е3. Питања као, "Каква луда утакмица намеравате да користите те ствари," и "Колико ће други контролер ме то коштати?" Ово последње, у најмању руку, је одговорио. Ништа. Не једно потребно. Нинтендо Сатору Ивата је недавно изјавио у једном интервјуу да су игре ангажујући више од једне Уии У контролор не разматра још увек - мада су могуће. Наш врло властити Иттосаи нам говори да Ивата је рекао Дијамант вези да Уии У технички подршку за више екрана-контролора, али да додатни плоче ће бити превише скупо да продају сами. Ивата је рекао да ће конзола брод са само једном, и да игра програмери треба да осмисле наслова под претпоставком да ће свака конзола користи један Уии У контролер. Плејер две ће морати да измире за добро "Ол Виимоте, па чак и Сатору сам признаје да има доста од оних око себе.

Нинтендо каже један Уии У контролер по конзоли, лишава играч два додатна екрана првобитно појавио на Енгадгет на Сат, 18 Јун ​​2011 15:02:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Диамонд вези | Емаил тхис | Цомментс

САД упозорава проблема у кинеском СЦАДА софтвера

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/s0r2KkjY5fY/US-Warns-of-Problems-In-Chinese-SCADA-Software:
алпхадогг пише "Два пропуста наћи у индустријски софтвер систем за контролу направљено у Кини, али се користе широм света могу бити даљински експлоатисати нападача, према упозорење издала је у четвртак (ПДФ) од стране САД Индустријски системи за контролу Сајбер ванредне тима Одговор рањивости су пронађени у. два производа из Сунуаи ФорцеЦонтрол технологије, Пекинг-фирма која развија СЦАДА софтвер за широк спектар индустријских грана, укључујући и одбрану, петрохемијској, енергије, воде и производњу Сунуаи производа. се највише користе у Кини, али иу Европи, Америци, Азији и Африци, у складу са саветодавне агенције СЦАДА софтвер. дошла под све већу пажњу од безбедносних истраживачи, као што је софтвер често није прошао ригорозне безбедносне ревизије упркос користите за управљање критичне инфраструктуре или производне процесе. СЦАДА системи су све више повезани на Интернет, који је отворио могућност хакера даљински упада у системе Прошле године, научници су открили високо софистицираним црв назван Стукнет који је касније утврђено да циљ Сиеменс ВинЦЦ индустријски софтвер контроле.. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Нови Сликање Техника помаже да се објасни Несвест

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/nnyaMcp2gcA/New-Imaging-Technique-Helps-Explain-Unconsciousness:
смитти777 пише "нове слике техником која се зове фЕИТЕР (за функционалне електричне Импеданса томографија је изазвала одговор) покушаја да се објасни процес склизне у несвест фЕИТЕР је преносни уређај који ствара 3Д слика на основу евоцирани потенцијали мери стотинама пута у секунди.. Интересантно налаз из ове студије је да је несвестица се чини да су резултат гомилање инхибитора неурона чланак: "Наша сазнања указују на то да несвесно може бити повећање инхибиторних скупштина преко коре мозга Ова открића дају подршку хипотези гринфилд о неуронске.. скупштина формирање свести '. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Ми Ангел Инвеститор Подсетник

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/REEniO3Qblw/:
Арраи

Веб игара

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/Nz60oFjbU-U/:
Арраи

ВиевСониц В3Д241вм монитора рачунара са 3Д

Занимљиве вести УРЛ:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

ВиевСониц не жели бити остављен а је представио нови монитор који има технологију тренутно у моди у 3Д.

В3Д241вм ВиевСониц има 24-инчни ЛЕД панел са латенцијом од 2мс, 300 свећа за осветљење, контраст и 20.000.000:1 освежавања од 120Хз, фреквенција у зависности од произвођача да уживају 3Д садржаја користећи поларизовану наочаре испоручен уз монитор.

У овом тренутку не знамо шта ће цена у еврима, али Великој Британији продаје за око 330 фунти, што по текућим девизним курсевима би била око 376 евра, мада не можемо да овај цену када се буде у продаји у Шпанији.

Више информација | ВиевСониц

ЦхевронВП7 Лабораторије ће Јаилбреак Виндовс телефон уз сагласност Мицрософт

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/18/chevronwp7-labs-will-jailbreak-your-windows-phone-with-microsoft/:
ЦхевронВП7 лабораторије
Мицрософт само себе зарадио боатлоад за геек-кредибилитет и направио Аппле и Сони изгледају прилично лоше у том процесу. Знали смо да Виндовс Мобиле тим игра лепо са јаилбреакерс из ЦхевронВП7, али нисмо схватили колико су удобне две ће добити. Данас девс је најавио да ће ЦхевронВП7 лабораторије отворити ускоро, уз сагласност Редмонду, омогућавајући корисницима да се учита Хомебрев апликације на својим телефонима. За разлику од алата из иПхоне Дев тима , ова услуга неће бити бесплатна. Уместо тога, корисници ће морати да кашаљ малу накнаду путем ПаиПал-а - али смо сигурни да многи од вас су више него вољни да плате разумну цену да избегне врсту мачке и миша игра Аппле је игра са хакерима од 2007.

ЦхевронВП7 Лабораторије ће Јаилбреак Виндовс телефон са Мицрософт сагласност првобитно појавио на Енгадгет на Сат, 18 Јун ​​2011 13:14:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор ЦхевронВП7 | Емаил тхис | Цомментс

НаноНоте иде Бежични

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/MgQ491bKM2o/NanoNote-Goes-Wireless:
двдкхлнг пише "Иако у потпуности копилефта, НаноНоте ручни платформа није успео да добије пажњу многих због своје ниске спецификације и недостатак бежично повезивање циљ да ствари отворити имао је своју цену, а бежична технологија. минско- . области патената и НДАс Сада, неколико талентованих хакера дизајниран додатак на картицу како би бежичну да НаноНоте То није оно што бисте очекивали; ВЛАН-а компатибилност је жртвован, иде за мање оптерећена ИПв6 преко 802.15.4 стандард уместо. резултат адаптери неће. освојити награду за највећи пропусни опсег, али истичу у једноставност, енергетску ефикасност и мануфацтурабилити. Желите да видите ружно детаље дизајна, изворни код и производне документације су објављени под лиценцама отвореног кода. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


НИУ медицински центар иде сци-фи, скенира длановима пацијената

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/18/nyu-medical-center-goes-sci-fi-scans-patients-palms/:
ПатиентСецуре НИУ је Лангоне Медицинског центра добија скок на том целом 21. веку здравствене заштите ствари од одустајању од табле и папирологије за Палм скенирање и дигиталне базе података. 5. јуна у болници бацио прекидач на електронској пацијента програму за праћење из Епска системи и упарене га биометријске идентификације технологије из ПатиентСецуре, који скенира вене у рукама лица која користе инфрацрвене светлости. Уместо да буде принуђен да попуњавају формуларе са вашим осигурањем инфо и број социјалног осигурања сваки пут када посетите, једноставно ставите руку на скенер и - та-да - своју евиденцију доћи право горе. Комбиновањем крвних судова скенира (који су чак и више јединствених од прстију) са пацијентом фотографије, НИУ би требало да минимизирају погрешне идентификације и смањи на дуплираним записима. Уместо да изађе на неке сираст игра речи о длан читања, ми ћемо напустити предвидљиви играју реч људи у АБЦ Невс - проверити њихову покривеност после паузе заједно ПР из Лангоне Медицинског центра.

Наставити читање НИУ медицински центар иде сци-фи, скенира длановима пацијената

НИУ медицински центар иде сци-фи, скенира дланови пацијената првобитно појавио на Енгадгет на Сат, 18 Јун ​​2011 11:06:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил ову | Коментари

Убаците Новац: Помери ваздуха гитара за иПхоне (видео запис)

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/18/insert-coin-air-guitar-move-for-iphone-video/:
У Убаци новчић, ми гледамо на узбудљиве нове тецх пројекат који захтева финансијска средства пре него што може да погоди производње. Ако желите да терен пројекту, молимо Вас да нам пошаљете врх са "Убаците Новац" као наслов.


Нисмо сигурни правилно ваздух гитариста би икада размислите о додавању бонафиде изабрати своје негује имагинарне занимација, али шта ако Петите пластични плектрум може претворити тих удараца у жичани акустика да је више него само можете да чујете? То је идеја која стоји иза ваздуха гитара Премести $ 50 за препознавање покрета, гитара изабрати да парова са посвећен иПхоне апликација коришћењем једног пристаништа повезан стринг. Умови иза Помери нису нови у дизајн производа - Колин Карпфингер створио Тхумбиес, усисна шоља заснован на играње контролу прибор за иПхоне, и Роналда Маннак је лансирала други слободним стилом електронске играчке, укључујући и В-Беат АирДрумс и АирГуитар - тако да уколико задовоље своје 25.000 долара циљ финансирање, замислимо да ћемо имати веома солидан прибор иПхоне у рукама.

$ 39 залога добијате једним потезом са 20 одсто попуста, а залог од $ 49 ће вас нето одабрати неки од прва испорука, тако да ћете бити дрндање далеко месец дана пре људи у првој групи. Креатори тек треба да се посвете брод датум, али идите на Кицкстартер ако желите да залогу, или скочи иза паузе за увод видео и ажурирање на наш последњи садржану производ, ЗионЕиез .

Наставити читање Убаци Новац: Клима гитару Помери за иПхоне (видео запис)

Убаците Новац: Клима гитару Помери за иПхоне (видео запис) првобитно појавио на Енгадгет на Сат, 18 Јун ​​2011 12:00:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Кицкстартер | Емаил тхис | Цомментс

Прво Искористити На квантна криптографија Потврђено

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/4-BDzipzz9g/First-Exploit-On-Quantum-Cryptography-Confirmed:
Вадим Макаров пише "Физика Светског извештаја о истраживачима показује пуну прислушкивач на квантном кључним дистрибуцију везу. За разлику од конвенционалних екплоит за безбедносне пропусте који су често само софтвер, шпијунирање на квантна криптографија потребно кутију пуну оптика и мешовите сигнала електронике . Детаљи су објављени у Природа комуникације, и као слободан Препринт рањивост је био познат и раније, али ово је први стварни рад искористи са тајним тастера за снимање потврдио Крпљење рупа ово је у току Објављивање:.. Ја сам један од истраживача. који је радио на томе. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Судије изгрди Спамер За 'Неспособни' парничном

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/oLO3zQPRn_4/Judges-Berate-Spammer-For-Incompetent-Litigation:
Анонимни читалац пише "Јосиф Киш, адвокат због наводног серијски спам фирма Е360, мора да зна да је био у невољи када је судија Рицхард Поснер А прекинуо га је секунди у своју уводну реч да изгрди како Киш и његов клијент Киш је био да се појави пред Јунајтед. Држава Апелациони суд за Седми кола да објасни зашто је његов клијент има право на $ 27.000 од Спамхаус, британски анти-спам непрофитна Ниједан од судија апелационог суда панела. изгледао наклоњен аргумента Е360, али је судија Поснер је већина разговора Он је у потпуности потрошен. двије трећине 15-минутне презентације Киш је захтевајући да Киш објасни методологију његовог клијента и предавање га на неадекватност. "Ово је само тотално неодговорни парнице", рекао је "Не можете само доћи у суд са. фли-би-ноћ, ништа компанија и рећи "Ја сам изгубио 130 милиона долара." "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


САД Притиском Његова Црацкдовн против Цурење

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/YKeJPQDhPhU/US-Pressing-Its-Crackdown-Against-Leaks:
НотСангуине пише са овим цитатом из НИ Тимес чланак: "Министарство правде не показује знаке преиспитује своју кампању да казни неовлашћеног обелодањивања у медијима, са пет кривичним предметима до сада под Председник Обама, у поређењу са три под свим претходним председницима заједно. Ове недеље, порота у Вирџинији чуо сведочење у наставак истраге Викиликс, антисецреци група, ретке напор да кривично гоне оне који објављују тајне, него они који их цури низ случајева одражава широко веровање у две администрације и. у обе партије у Конгресу да цури су изашао из руку, угрожавања обавештајних агената и излагање америчког шпијунирање методе. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Кобо еРеадер додир издање појави у продаји у САД и Канади

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/18/kobo-ereader-touch-edition-goes-on-sale-in-the-us-and-canada/:
У овом тренутку, постоје два веома слична изгледа Е-читаоце црно-бели бисер Е Инк екрана осетљивих на додир на тржишту, а сада, мањи и јефтинији од пара за зграби. Кобо еРеадер додир издање пуштен у продају данас у САД и Канади за $ 129.99 (или $ 139.99 канадских долара) у Бест Буи, границе, Уалмарт, и Канадске књижар индиго. Ако ћете се сећамо, 6-инчни Кобо је тањи, лакши и компактнији од Ноок додир, иако је његов екран је исте величине. Она такође подрива од $ 10, али, постоји само 1 ГБ интерне меморије резервисана за књигу складиштење. Би се ови компромисе бити вредна тример дизајн? Ћемо оставити да се ви и ваш новчаник (и момак који може или не може добити то као Дан поклон последњем тренутку оца).

Наставити читање Кобо еРеадер додир издање појави у продаји у САД и Канади

Кобо еРеадер додир издање појави у продаји у САД и Канади првобитно појавио на Енгадгет на Сат, 18 Јун ​​2011 07:58:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил ову | Коментари

Осаге Супротставите Енергија ветра На Таллграсс Праирие

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/U6LK-Z9G4a8/Osage-Oppose-Wind-Power-At-Tallgrass-Prairie:
Хју Пицкенс пише пише "Тулса Светски извештава да је главни шеф Џон Д. Црвена орао Осаге нације, каже племена, иако не противи да се алтернативни развој енергетског уопште, пронашла је значајне разлоге да се супротставе фарме ветра на таллграсс прерији" истинским националним благом "чији последњи мали фрагменти остану само у Осаге Цоунти и у Канзасу Осаге Цоунти ветропаркова неће бити изграђен у Таллграсс Прарие природе Очување је очување, који се налази североисточно од Понца града, али би била видљива из њега и очување редитељ Боб. Хамилтон је позвао округа и државе да управљају развојем ветар подручја округа који нису еколошки осетљива. "Нису сви подручја у Осаге су осетљиви", каже Хамилтон "Оно што чини таллграсс прерији тако посебним јесте његов велики пејзаж.. То није само локални - то је глобални значај ". Осаге такође страхују да ће велики ветар фарме ометају вађење нафте и гаса, од чега накнаде се исплаћују у подршци племенских чланова као Осаге задрже своје племенске права минералне власништву заједничког припадници племена "нису размишљали о томе. минералних некретнина - само компензација земљопоседници ", каже Гален Црум, председник племенског савета минерале." Како смо требали да знамо цена нафте у 50 година "?

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Хуавеи Позиви задужених за Нелојална Владе Помоћ "сплачине"

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/5IZ5WbP5rmw/Huawei-Calls-Charge-of-Unfair-Government-Help-Hogwash:
итвбеннетт пише "Хуавеи је 30 милијарди долара кредитну линију од кинеске банке за развој даје нефер предност у односу на ривале, рекао је амерички Експорт-Импорт банке председавајући и председник Фред Хоцхберг у говору среду у Центру за амерички напредак у Вашингтону" Реалност је [да] непрозиран државног капитала усмерен дозвољава страним владама да циљају своје финансирање у одређеним секторима и предузећима, док агресивно граби тржишни удео у покушају да доминирају на тржишту ", рекао је Хоцхберг Одговарајући на оптужбе, портпарол Хуауеи зове. задужен" сплачине ".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.