събота, 18 юни 2011 г.

Јабука шири патента пријаву против Самсунг укључују више уређаја

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/17/apple-expands-patent-complaint-against-samsung-to-include-more-d/:
Праћење свих оптужби лете напред и назад у току патента броухаха између Аппле и Самсунг? Онда се бојимо да ћете морати да поново ажурирате показатељима, као што Аппле је сада допуњена своју жалбу неки чак и јачи језика него раније, и проширила обим средстава који су укључени у оделу. Према Аппле Дроид пуњења, убризга 4Г, Некус С 4Г, __Б__ф72300ц3дц5е05е07бб70524887цдд39__Е__ 10.1, Галаки ИИ и прегршт осталих Самсунг уређаји се све и вређати патената у питању, који сада укупно осам у свим (два раније укључени су избачени, али су три нове су додати). Што се тиче да је јачи језик, Аппле-ов сада каже да је Самсунг "је још смелије" од других конкурената у копирању своје производе, и то је то створио "производе који грубо имитирају изглед Аппле производа да искористи успех Аппле". Хит на линк испод за извор потпуног распада ФОСС Патенти "на амандман.

[Хвала, Фаиез]

Јабука шири патента пријаву против Самсунг укључују више уређаја првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 17. Јун 2011 15:02:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк СласхГеар | извор ФОСС патенти | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар