събота, 18 юни 2011 г.

Убаците Новац: Помери ваздуха гитара за иПхоне (видео запис)

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/18/insert-coin-air-guitar-move-for-iphone-video/:
У Убаци новчић, ми гледамо на узбудљиве нове тецх пројекат који захтева финансијска средства пре него што може да погоди производње. Ако желите да терен пројекту, молимо Вас да нам пошаљете врх са "Убаците Новац" као наслов.


Нисмо сигурни правилно ваздух гитариста би икада размислите о додавању бонафиде изабрати своје негује имагинарне занимација, али шта ако Петите пластични плектрум може претворити тих удараца у жичани акустика да је више него само можете да чујете? То је идеја која стоји иза ваздуха гитара Премести $ 50 за препознавање покрета, гитара изабрати да парова са посвећен иПхоне апликација коришћењем једног пристаништа повезан стринг. Умови иза Помери нису нови у дизајн производа - Колин Карпфингер створио Тхумбиес, усисна шоља заснован на играње контролу прибор за иПхоне, и Роналда Маннак је лансирала други слободним стилом електронске играчке, укључујући и В-Беат АирДрумс и АирГуитар - тако да уколико задовоље своје 25.000 долара циљ финансирање, замислимо да ћемо имати веома солидан прибор иПхоне у рукама.

$ 39 залога добијате једним потезом са 20 одсто попуста, а залог од $ 49 ће вас нето одабрати неки од прва испорука, тако да ћете бити дрндање далеко месец дана пре људи у првој групи. Креатори тек треба да се посвете брод датум, али идите на Кицкстартер ако желите да залогу, или скочи иза паузе за увод видео и ажурирање на наш последњи садржану производ, ЗионЕиез .

Наставити читање Убаци Новац: Клима гитару Помери за иПхоне (видео запис)

Убаците Новац: Клима гитару Помери за иПхоне (видео запис) првобитно појавио на Енгадгет на Сат, 18 Јун ​​2011 12:00:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Кицкстартер | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар