събота, 18 юни 2011 г.

Нетфлик дан: Сони повлачи филмова, нови опсег опција, нема више ДВД-АПИ приступ и тужбу

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/17/netflixs-day-sony-pulls-movies-new-bandwidth-options-no-more/:
У очигледно ода Ребека Црна, Ице Цубе и било који број филмова тело прекидача, Нетфлик је имао невероватно активан петак, тако да седимо док смо вам до брзине. Сони Пицтурес филмова са Старз Играј више нису доступни (на било ком уређају, а не само Ксбок 360 овог пута) због "привремене питање уговор", наводи се званични блог. Према НевТееВее, проблем је "ИП дистрибуције капу", који је постигнут због експлозивни раст Нетфлик, али без речи о томе када филмова ћемо се вратити, бићете недостаје Отхер Гуис. Се поред је Националне асоцијације глувих, који је поднео тужбу у Спрингфилду, мр против Нетфлик, тврдећи да је његов пропуст да се обезбеди затворена натписа на свим стриминг садржаја га ставља у супротности са Американцима са инвалидитетом. Нетфлик последње тврди 30 одсто наслова Суббед са плановима да достигне 80 одсто до краја године, али саопштења (и натпис ИоуТубе видео) чине случају да као лидер у видео стреаминг, то треба да уради боље.

Нетфлик је тихо дао САД претплатника приступ истом опције Бандвидтх Манагемент пружа Канађани пре неколико месеци. Ново Управљање видео подешавања везана за квалитет (приказано горе) могу се наћи у Ваш налог секцију, и ако покушавате да останете под пропусни опсег капе или желите да виде баферовање, они треба да вам помогне по цену неколико пиксела. Као да то није било довољно, Нетфлик Технологија блог стиснуте у вестима да је завршетак приступ "ЦД-у вези могућности" за апликације користећи Отворен АПИ касније ове године. Овај потез је очигледно припрема за проширење међународне стриминг, тако да ако покушавате да управља дисковима преко треће стране ствари може ускоро променити.

Нетфлик дан: Сони повлачи филмова, нови опсег опција, нема више ДВД-АПИ приступ и тужбу првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 17. Јун 2011 23:29:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Хацкинг Нетфлик , (2) | извор Нетфлик блог , Нетфлик Технологија блог , НАД | Е-маил

Няма коментари:

Публикуване на коментар