събота, 18 юни 2011 г.

ЦхевронВП7 Лабораторије ће Јаилбреак Виндовс телефон уз сагласност Мицрософт

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/18/chevronwp7-labs-will-jailbreak-your-windows-phone-with-microsoft/:
ЦхевронВП7 лабораторије
Мицрософт само себе зарадио боатлоад за геек-кредибилитет и направио Аппле и Сони изгледају прилично лоше у том процесу. Знали смо да Виндовс Мобиле тим игра лепо са јаилбреакерс из ЦхевронВП7, али нисмо схватили колико су удобне две ће добити. Данас девс је најавио да ће ЦхевронВП7 лабораторије отворити ускоро, уз сагласност Редмонду, омогућавајући корисницима да се учита Хомебрев апликације на својим телефонима. За разлику од алата из иПхоне Дев тима , ова услуга неће бити бесплатна. Уместо тога, корисници ће морати да кашаљ малу накнаду путем ПаиПал-а - али смо сигурни да многи од вас су више него вољни да плате разумну цену да избегне врсту мачке и миша игра Аппле је игра са хакерима од 2007.

ЦхевронВП7 Лабораторије ће Јаилбреак Виндовс телефон са Мицрософт сагласност првобитно појавио на Енгадгет на Сат, 18 Јун ​​2011 13:14:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор ЦхевронВП7 | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар