сряда, 23 февруари 2011 г.

Шаховске игре преведен на Музика

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/8l6kvjPRWfM/Chess-Games-Translated-To-Music:
Анонимни читалац пише: "Блоггер-Џонатан В. Стокиц користи алгебру на мапи познате игре шах на клавир, а затим оутпуттед резултате као МП3 мелодије креирали су изненађујуће листенабле.."

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


АТ & Т ХСУПА варење-капија: Инсиде Стори

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/02/23/atandts-brewing-hsupa-gate-the-inside-story/:
Иако је заиста дошао у главу са недавно покренула Инспире 4Г , корисници су приметили да постоји заиста нису много телефона у АТ & Т стабилно да испоручи звездане уплоад брзине - Атрик 4Г трпи исти под-мегабита перформансе, као што су старије уређаје који би требало да подржавају наизглед ХСУПА као Самсунг Цаптивате .

Ми смо разговарали у протеклих неколико дана са извором који нуди интересантан објашњење: АТ & Т је тренутно захтева да сви телефони да се прода "стисак руке" са мреже као 3ГПП Релеасе 5 уређаја, последњи званични скуп 3Г спецификацијама које немају подршку за ХСУПА. Та функција - такође познат као ЕДЦХ, или ФДД уплинк Побољшана - је додат у РЕЛЕАСЕ 6. Мада АТ & Т, очигледно ради на дозволи највећи део свог телефона на стисак руке РЕЛЕАСЕ 6, тренутно само 4 иПхоне (и вероватно све њене последњим подацима уређаја као што су УСБ модеми, који могу да користе Издање 7) су дозвољени. Ни ми, ни наш извор, знају зашто је то. Наш извор сматра да РЕЛЕАСЕ 6 сертификације се десити у року од "месец или два", који ће објаснити зашто су неке компаније АТ & Т продаје ХСДПА понављања + Ливе области говоре корисницима да "4Г мрежа" није још увек живи.

Можете формулар сопствене закључке о томе зашто АТ & Т, може бити намеће овај произвољна ограницења, али знамо да је "побољшана" фигуре бацкхаул видљиво у 4Г причу компаније, може бити забринутост да окренете на ХСУПА за све сада ће затрпати своје наслеђе инфраструктуре. У сваком случају, звучи као да све то ускоро бити решено кроз комбинацију мреже промена, а можда и упдате фирмваре-а за појединачне уређаје, тако да хајде да наша прсти прешли.

[Хвала свима који су послали ово у]

АТ & Т ХСУПА варење-капија: Инсиде Стори првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 23 Мар 2011 14:28:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Власници "форум Самсунг | Емаил тхис | Цомментс

Делл најавио Фроио упдате за АТ & Т и Роџерс Стреак 5 корисника

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/02/23/dell-rolls-out-froyo-update-for-atandt-and-rogers-streak-5-users/:
Делл је већ гура своје Фроио ажурирање корисницима откључати Серије пут назад у новембру , а изгледа да они који су купили њихов Огреб 5 од АТ & Т или Роџерс сада могу коначно добити у на акцију, као добро. Компанија је почела само ваљање упдате за оне кориснике ван над-ваздух-данас, а то доноси са собом све функције смо већ видели на откључан Серије, укључујући Фласх подршку, Делл сцена УИ и, наравно, подршка за све апликације које захтевају андроид 2,0 или касније. Хит се извор линк испод за комплетне детаље о надоградњу.

Делл најавио Фроио упдате за АТ & Т и Роџерс Огреб 5 корисника је првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 23 Мар 2011 14:56:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Дирецт2Делл | Емаил тхис | Цомментс

Послодавац на Фацебоок Лозинка Захтеви Суспендована

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/FlUWdpsbo_M/Employer-Facebook-Password-Requests-Suspended:
Хју Пицкенс пише "Вашингтон пост извештава да Мериленду Одељења за јавну безбедност и затворским службама суспендовао је отприлике годишња пракса постављања питања будућих запослених да добровољно открије њихова имена корисника и лозинке за друштвене медије Веб локације као што су Фацебоок у саопштењу. дипартмент захтева за корисничких имена и лозинки је добровољно, а нису били узети у обзир приликом оцењивања кандидата за посао ипак. 'У светлу ових забринутост АЦЛУ и зато што је ово ново подручје у настајању у закону, Одељење је суспендовао процес постављања питања за социјалну информисања за 45 дана да преиспита поступак и да бисте се уверили да се користи доследно и на одговарајући начин "" Ми смо покривени ову причу назад када АЦЛУ је случај..

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Књиге: Безбедносно-информативна и догађаја за имплементацију

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/XtFyJefhzAM/Book-Review-Security-Information-and-Event-Management-Implementation:
бротхке пише "са много различитих врста дневника и ревизије података, Безбедносно-информативна и догађаја (СИЕМ) покушаји да се поправи да је агрегирања корелацији и нормализацију дневник и ревизије података Крајњи резултат је један екран који представља све различите. . података у заједнички елемент Док је сјајно у теорији, ђаво је у детаљима, и има доста детаља у примену СИЕМ о корпоративним мрежама и Безбедносно-информативној догађаја имплементација управљања обезбеђује солидан увод, преглед и анализа онога што СИЕМ. (такође познат као СИМ картице, СЕМ, Сеим и других) јесте, и шта треба да иде у њу за ефикасну примену и рад. " Прочитајте испод за остатак прегледа Бен.

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


СлингПлаиер Мобиле за иПхоне и иПад ажурирани са видео-излаз

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/02/23/slingplayer-mobile-for-iphone-and-ipad-updated-with-video-out-supp/:
Ако имате иПод, иПхоне или иПад са СлингПлаиер Мобилни апликација, сада имате Слингбок да иде, јер је управо ажуриран апликација са подршком за видео излаз преко кабла компоненте високог квалитета режиму. Верзија 2,1 такође укључује неколико неодређено исправке грешака, али смо фигуринг прилику да гледају ТВ, на ТВ-у високим битрате-потоцима је више него довољно да се корисницима пасирање да ажурирате дугме и копање своје неискоришћене конектора.

[Хвала свима који су послали ово у]

СлингПлаиер Мобиле за иПхоне и иПад ажурирани са видео-излаз првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 23 Мар 2011 12:58:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце иПад , иПхоне | Емаил тхис | Цомментс

Неизвесном будућношћу Њујорку Последњи Аркада

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/hASwtC1jJGA/The-Uncertain-Future-of-NYCs-Last-Arcade:
ХансонМБ пише "Око готово у исто време сваке године, гласине почињу да се јављају да ће кинеска четврт Сајам, последњег драги траг видео аркада Њујорку је златно доба, ускоро бити суочена са коначном дана и опет се догодило. Прошле недеље када су Туеетс и Блог постова подстакао разговор непосредне намирења легендарни Аркада без чак и разговара са било ким, могли сте да осетите осећај назире страх као играче свих узраста учествовао у своје уобичајене Буттон-ударајући разонода.. Али сајму, који је стајао у једном облику или други на Мот улици надомак канала од 1950, не иде доле без борбе. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


МацБоок Про Спецификације Леакед, иПад догађај 2. марта

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/qGpfz4x7FPQ/MacBook-Pro-Specs-Leaked-iPad-Event-March-2:
Стообалоу нас вести о разним Аппле-гласине, рекавши: "Снапс непосредне ажурирање Аппле МацБоок Про на опсег су процуреле, што потврђује већина гласина ради кола." Светло ПЕАК изгледа да ће га звати Тхундерболт. 13 "ће садржати 2.3ГХз Дуал-Цоре И5С и 4 свирки РАМ Поред МацБоок Про гласине, иПад ажурирање гласине. Потврђени су, уз позивнице излазак на формалне најаве 2. марта.

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Мобилни Спиваре Конференције у своју позива

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/cU6eyHxA1rI/Mobile-Spyware-Conferences-Into-Your-Calls:
виредмикеи пише "Извештаји вишеструке варијанте Андроид вируса", Хонг Тоу Тоу "се појављују, који је углавном раде свој пут на смартпхоне тржиште преко алтернативних апликација. Данас смо видели извештаје нова варијанта спиваре" Спи.Фелкиспи "циљање Симбиан уређаји, идентификовала националне компјутерске вирус Емергенци Респонсе центра Кини више од десетак варијанти шпијунског софтвера су се појавили. од првих је био угледан, и последњи је утицало 150.000 + уређаја. Једном инсталиран, шпијунски софтвер ће се на конференцији Позив карактеристика уређаја без свести корисника када корисници праве телефонске позиве. шпијунски софтвер аутоматски се додаје на позив да прати разговор. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Пхонониц уређаји подиже $ 10 милиона да се окрену отпадне топлоте у енергетски

Занимљиве вести о УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/8DU5Aalvyqs/:
Арраи

Самсунг Цаптивате ажурирање Фроио везана за сутра, 24. фебруара (ажурирање: ХТЦ Арија ажурирање долази "ускоро")

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/02/23/samsung-captivate-update-to-froyo-pegged-for-tomorrow-february/:
Један од лажних аларма је довољно лоше, али два ће бити позитивно зло, зар не? Ми смо опрезно оптимистичан да је Самсунг и АТ & Т су озбиљни овај пут о постављању Цаптивате је упдате за андроид 2,2 од сутра, још један корак у Семи дуго, извучен пут до добијања свих својих обећао Галаки надоградње из врата. Сигурни смо да су власници ће цене неких једноставних задовољстава у животу да Фроио (и Медењак власници) дошао да узме здраво за готово као да може да се креће са спољним апликацијама за складиштење ... и то је све даље само неколико сати. Да ли осећате узбуђење?

Исправка: У Оффициал Фацебоок Видео управо поставио , АТ & Т наводи да је већ у процесу тестирања Фроио надоградња за ХТЦ Арија , као и - и то би требало да долази "врло ускоро".

Самсунг Цаптивате ажурирање Фроио везана за сутра, 24. фебруара (ажурирање: ХТЦ Арија ажурирање долази "врло брзо") првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 23 Мар 2011 11:32:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце @ ГалакиСсуппорт (Туиттер) | Емаил тхис | Цомментс

Самсунг Атрик 4Г лаптоп Усидравање Демо јединице имају мултитоуцх трацкпадс - али твоје не

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/02/23/motorola-atrix-4g-laptop-dock-demo-units-have-multitouch-trackpa/:
Били смо покуњен да открију да је наша јединица прегледа лаптоп докови за Мото'с Атрик 4Г није имао могућности мултитоуцх, што скроловање прилично старомодан афере - и имајући у виду да се изгради Десктоп Фирефок фигури у Вебтоп способности, померање је нешто што ће да радите сасвим мало. Па, ово је место где се добија чудно: велики број људи на КСДА-Девелоперс расправљају чињеница да у продавници демо јединице лаптоп Доцк изгледа да мистериозно су мултитоуцх додато у, и најмање један плакат примећује да је Моторола која Реп посетио своју локалну продавницу, док је назад мултитоуцх раде као добро. То значи да једна од три ствари: или те јединице су физички различите хардверске, они приказују пререлеасе фирмвер надоградње или они имају функцију која је повучена у последњем тренутку, вероватно због тога што није ишло добро. Нажалост, ово друго изгледа уверљиво, јер Моторола је назначено да нам да лаптоп Доцк је хардвер не подржава мултитоуцх и то није нешто што можемо очекивати да се додају у низ пут - али се можемо надати.

[Хвала, Калеб]

Самсунг Атрик 4Г лаптоп Усидравање Демо јединице имају мултитоуцх трацкпадс - али твоје нема првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 23 Мар 2011 11:55:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце КСДА-Девелоперс | Емаил тхис | Цомментс

"Мини" црвених очију универзални даљински покреће апликацију на иТунес за кориснике који желе нешто једноставнији

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/02/23/redeye-universal-remote-launches-mini-app-on-itunes-for-users/:
"Мини" црвених очију универзални даљински покреће апликацију на иТунес за кориснике који желе нешто једноставнији
Да ли сте знали да су црвене очи не директно узрокована недостатком сна, већ од сувоће и иритације узроковане једноставно остављајући их отворити за предуго? Док размишљају да бомба, ако сте били губи сан покушава да схвати своју Редеие универзални даљински систем компанија која стоји иза система, ТхинкФлоод, има нешто за вас. Постојећа решења омогућавају корисницима да креирају активности које укључују и контролу уређаја истовремено више, али је нови "мини" апликацији сада доступан у Апп Сторе- који увелико олакшава, "уређај фокусиран" приступ делује више као основни универзални даљински. То није тачно како бисмо се одлучите да користите наше $ 49 ИЦ адаптера , али ако сте толико склони овај довнлоад треба да понуди више снаге да се не-моћ корисника.

Наставити читање 'Мини' апп универзални даљински покреће Редеие на иТунес за кориснике који желе нешто једноставнији

лансира 'Мини' црвених очију универзални даљински на иТунес апликација за кориснике који желе нешто једноставније првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 23 Мар 2011 10:56:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце иТунес | Емаил тхис | Цомментс

Зашто Гоогле жели ССН вашег детета

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ypuibQtoVLg/Why-Google-Wants-Your-Kids-SSN:
Џејми нашао нешто језиво причу о уметности такмичењу Кид'с Рун Гоогле. Као део улазак, потребна им је последње 4 цифре броја социјалног осигурања. Члан сугерише да би требало да тражене информације које такмичењу омогућавају да се нагађа, а саставити листу социјалне сигурности деце бројева. То је бизарно и вредан ваше чита.

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Високи Озбиљност БИНД Рањивост Саветодавни издатих

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/jLaMRBuma_o/High-Severity-BIND-Vulnerability-Advisory-Issued:
виредмикеи пише "Интернет системи Конзорцијум (ИСЦ) и америчко-ЦЕРТ-а су издали високе јачине рањивост упозорење, открио Неустар, што утиче БИНД, најчешће се користи ДНС-софтвера на Интернету Успешна експлоатација може омогућити нападачу да изазове Привежи сервера. зауставити обраду свих захтева према откривање. "Када ауторитативни сервер процесе успешног ИКСФР пренос или динамички ажурирати, постоји мали прозор периода током кога / ИКСФР ажурирање заједно са упитом може изазвати застој да дође овај. Застој ће проузроковати да сервер престане обраде све захтеве високе стопе упит и /. или висока ажурирање стопе ће повећати вероватноћу да ово стање. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.