сряда, 23 февруари 2011 г.

Погон Бендера пуштен, нуди да поправи свој ВХС диск Ектендер неприлика

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/02/23/drive-bender-released-offers-to-fix-your-whs-drive-extender-woe/:
Погон Бендера пуштен, нуди да поправи свој ВХС диск Ектендер неприлика Када Мицрософт указују да је убиство искључите погон Ектендер технологије за своје предстојеће Вејл издање оперативног система Виндовс Хоме Сервер , велики број навијача сипа ВХС 40 на поклопац својих МедиаСмарт сервере. Као одговор на све тврдње натопљен гаранције ХП је одлучио да убије ван серије и, добро, ствари су изгледа страшна. Заиста Дриве Ектендер неће бити део оперативног система Виндовс Хоме Сервера 2011 , што значи без интегрисане могућности да лако додате и уклоните дискове од једног базена за складиштење - али оставите да појединци нуде своје поправити. Сада можете да покушате диск Бендера, врста алтернативних Вожња Ектендер развијен од стране компаније под називом дивизија-М и рекла да ради са било којим укус Виндовс и нуди исту врсту диска спајање и реплицира функционалност, али је у незваничним начин. Бета је сада доступан, ако се осећате, а више него што смо храбри.

[Хвала, ЈагсЛиве]

Погон Бендера пуштен, нуди да поправи свој ВХС диск Ектендер невоље првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 23 Мар 2011 02:34:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк ХомеСерверЛанд | Соурце Погон Бендер | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар