сряда, 23 февруари 2011 г.

АТ & Т ХСУПА варење-капија: Инсиде Стори

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/02/23/atandts-brewing-hsupa-gate-the-inside-story/:
Иако је заиста дошао у главу са недавно покренула Инспире 4Г , корисници су приметили да постоји заиста нису много телефона у АТ & Т стабилно да испоручи звездане уплоад брзине - Атрик 4Г трпи исти под-мегабита перформансе, као што су старије уређаје који би требало да подржавају наизглед ХСУПА као Самсунг Цаптивате .

Ми смо разговарали у протеклих неколико дана са извором који нуди интересантан објашњење: АТ & Т је тренутно захтева да сви телефони да се прода "стисак руке" са мреже као 3ГПП Релеасе 5 уређаја, последњи званични скуп 3Г спецификацијама које немају подршку за ХСУПА. Та функција - такође познат као ЕДЦХ, или ФДД уплинк Побољшана - је додат у РЕЛЕАСЕ 6. Мада АТ & Т, очигледно ради на дозволи највећи део свог телефона на стисак руке РЕЛЕАСЕ 6, тренутно само 4 иПхоне (и вероватно све њене последњим подацима уређаја као што су УСБ модеми, који могу да користе Издање 7) су дозвољени. Ни ми, ни наш извор, знају зашто је то. Наш извор сматра да РЕЛЕАСЕ 6 сертификације се десити у року од "месец или два", који ће објаснити зашто су неке компаније АТ & Т продаје ХСДПА понављања + Ливе области говоре корисницима да "4Г мрежа" није још увек живи.

Можете формулар сопствене закључке о томе зашто АТ & Т, може бити намеће овај произвољна ограницења, али знамо да је "побољшана" фигуре бацкхаул видљиво у 4Г причу компаније, може бити забринутост да окренете на ХСУПА за све сада ће затрпати своје наслеђе инфраструктуре. У сваком случају, звучи као да све то ускоро бити решено кроз комбинацију мреже промена, а можда и упдате фирмваре-а за појединачне уређаје, тако да хајде да наша прсти прешли.

[Хвала свима који су послали ово у]

АТ & Т ХСУПА варење-капија: Инсиде Стори првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 23 Мар 2011 14:28:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Власници "форум Самсунг | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар