сряда, 23 февруари 2011 г.

Самсунг Атрик 4Г лаптоп Усидравање Демо јединице имају мултитоуцх трацкпадс - али твоје не

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/02/23/motorola-atrix-4g-laptop-dock-demo-units-have-multitouch-trackpa/:
Били смо покуњен да открију да је наша јединица прегледа лаптоп докови за Мото'с Атрик 4Г није имао могућности мултитоуцх, што скроловање прилично старомодан афере - и имајући у виду да се изгради Десктоп Фирефок фигури у Вебтоп способности, померање је нешто што ће да радите сасвим мало. Па, ово је место где се добија чудно: велики број људи на КСДА-Девелоперс расправљају чињеница да у продавници демо јединице лаптоп Доцк изгледа да мистериозно су мултитоуцх додато у, и најмање један плакат примећује да је Моторола која Реп посетио своју локалну продавницу, док је назад мултитоуцх раде као добро. То значи да једна од три ствари: или те јединице су физички различите хардверске, они приказују пререлеасе фирмвер надоградње или они имају функцију која је повучена у последњем тренутку, вероватно због тога што није ишло добро. Нажалост, ово друго изгледа уверљиво, јер Моторола је назначено да нам да лаптоп Доцк је хардвер не подржава мултитоуцх и то није нешто што можемо очекивати да се додају у низ пут - али се можемо надати.

[Хвала, Калеб]

Самсунг Атрик 4Г лаптоп Усидравање Демо јединице имају мултитоуцх трацкпадс - али твоје нема првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 23 Мар 2011 11:55:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце КСДА-Девелоперс | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар