сряда, 23 февруари 2011 г.

Самсунг лансира још пет И-Функција НКС серија сочива, ми смо дуго за ширу компатибилност

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/02/22/samsung-launches-five-more-i-function-nx-series-lenses-we-long/:
Изван Д3С је смешно лошег осветљења , Самсунг-ов И-Функција сочива само је можда најбоља ствар да се деси да се дигиталне фотографије у последњих пет година. Наравно, неки од вас су вероватно пљување свој ујутру куп Џо на мисао, али то је једна од оних ствари које заиста треба да користите да ценимо. За оне из петље, имају завирити уназад на наше утакмице НКС100 , и када си продао, празник очи на пет нових у 2011 НКС серија стабилна. Нова серија се састоји од Самсунг 18-200мм вишенаменска Дуг зумом, лаган, компактан 16мм Ф2.4 ултра-широкоугаони објектив палачинка, 60мм макро, 85мм Ф1.4 објектив КСЦ (за оне који су у лошим светлосним убива потребна много за бокех) и 16-80мм стандардни зум. Хит извор линк за све специфичности, али не иду лов за цене или ослобађање датуме - то су још увек скривена у позадини, нажалост.

Наставити читање Самсунг лансира још пет И-Функција НКС серија сочива, ми смо дуго за ширу компатибилност

Самсунг лансира још пет И-Функција НКС серија сочива, ми смо дуго за ширу компатибилност првобитно појавио на Енгадгет дана Чет, 22 Јан 2011 22:43:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Имагинг Ресоурце | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар