сряда, 23 февруари 2011 г.

Гоогле онемогући контакт Синц у Фацебоок за Андроид, али само Црвена звезда С за сада

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/02/22/google-disables-contact-sync-in-facebook-for-android-only-nexus/:
Ви знате да је андроид 2.3.3 упдате који је трицклинг се да Црвена звезда С смартпхоне сада? Гоогле је одлучио да искористим ову прилику да гура своју агенду преносивост податке у вези са андроид. Једноставно речено, функција на Фацебоок за Андроид апликација за пружање ускладиштене информације обратите се друштвене мреже на Некус С је одузета овде на напоље, и чим добијете све што ажурирате информације о контакту ће нестати из вашег телефона.

Ми смо провели неко време разговарате са Гоогле представник, а они су објаснили да је компанија је заправо само обнавља званичне правила - обично, апликације морају да користе Андроид АПИ-контакти, али је добила на Фацебоок изузетак који је омогућио својим контактима да остану у облака. У ствари, оно што Гоогле тврди да је овде је иста ствар која би се догодило ако сте деинсталирали апликацију, или избрисали своје Фацебоок налог - своје контакте створио и чувају у мрежи више не би био видљив на вашем телефону. Другим речима, Гоогле покушава да гура на Фацебоок у доношењу те податке на располагању да се, што би било згодно (мислим на друге апликације које могу да користе ваш Фацебоок података док сте у покрету), али нешто забрињава у смислу приватности , као добро. У сваком случају, аргумент није вероватно да ће директно утицати на многе појединце у кратком року - Гоогле нам говори да ће Фацебоок-Синц привилегија само се опозвати у Некус С (не Црвена звезда један) и други "води уређајима" тек долази. Прочитајте пуну изјаву компаније, након паузе, и одлучите за себе, ако је то вредно свађе.

Наставити читање Гоогле онемогући контакт Синц у Фацебоок за Андроид, али само Црвена звезда С за сада

Гоогле онемогући контакт Синц у Фацебоок за Андроид, али само Црвена звезда С за сада првобитно појавио на Енгадгет дана Чет, 22 Јан 2011 21:23:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар