сряда, 23 февруари 2011 г.

Самсунг креира први у боји квантна тачка екрана, прети да Диппин 'застарела тачака

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/02/22/samsung-creates-first-full-color-quantum-dot-display-threatens/:
Самсунг креира први у боји квантна тачка екрана, прети да Диппин 'застарела тачака Ми нисмо служили до тачке квантне вест за доста док смо били сте регалинг са приче о квантним компјутерима , што је једнако добар зато што смо о томе да вам кажем технологија је и даље најмање три године од приказују у нешто што можете купити. Али, то је све ближи, са Самсунг- показујући четири-инчни екран са квантна тачка у пуном колору. Квантне тачке су наноцристалс које емитују светлост када су узбудити, можда на Божић ујутро или када чекања за листу школе отказивања на снежним Зора. Величина кристала диктира таласну дужину светлости коју емитују, и полагањем прецизним мрежа различитих величина кристала Нокиа ствара РГБ пиксела од сортирања потребно да би се приказали. Пиксели може бити примењена директно на стакло или на флексибилан површину, и у теорији они ће бити далеко ефикасније него ЛЦД, док су светлије и трајнија него што ОЛЕД. Управо сада, међутим, они не остваре било које од ових одредница, што је, нажалост, где смо круг назад на целу "три године Аваи" ствар.

Самсунг креира први у боји квантна тачка екрана, прети да Диппин "тачкица застареле првобитно појавио на Енгадгет дана Чет, 22 Јан 2011 16:19:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Технологија преглед | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар