сряда, 23 февруари 2011 г.

Самсунг долара сопствене тренда, оставља Ксоом боотлоадер Унлоцкабле

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/02/22/motorola-bucks-its-own-trend-leaves-xoom-bootloader-unlockable/:
Скоро све долази из мото ових дана је осамари са уско-закључана боотлоадер у пару са неком поквари отпоран шеме или друго , тако обичај зрна - крв телефона хакерска заједница - лукав у најбољем случају, скоро немогуће, у најгорем случају. Наравно, било је трачак наде прошлог месеца када је компанија саопштила да је ради на решењу које би разонодити програмерској заједници, и то изгледа као Ксоом можда носи неке које воће: боотлоадер се могу откључати и релоцкед по вољи. Сада, ми смо мишљења да би мотор сам попустила влада мало овде само зато што Ксоом је покренут потпуно кост-деоница изгради Андроид и, као саће је лансирање уређају, Гоогле можда показује известан утицај иза сцене ( Црвена звезда Један и Црвена звезда С обе имају Унлоцкабле боотлоадерс, на пример) ... али то је добар знак.

[Хвала свима који су послали ово у]

Самсунг долара сопствене тренда, оставља Ксоом боотлоадер Унлоцкабле првобитно појавио на Енгадгет дана Чет, 22 Јан 2011 17:54:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце @ Самсунг (Туиттер) , власника Форума Самсунг | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар