неделя, 26 декември 2010 г.

След-Дарлинг етанол Загубата приятели по високите места

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/UmYHN1BLKs8/story01.htm:
theodp пише "Сега е възможно, казва BusinessWeek Ед Уолъс, че митът за етанол като спасение за енергийния проблем на САЩ е към своя край. Любопитно е, че на алтернативно гориво могат да се извършват от малко вероятно колекция от врагове. Fervidly про-етанол . през последните десет години на политическата си кариера, бившият вицепрезидент Ал Гор промени курса в края на ноември и се извини за подкрепа на етанол, който очевидно е по-привлекателен за себе си на земеделските производители Седмица по-късно, Министърът на енергетиката Стивън Чу купчини върху, казвайки: "Бъдещето на транспортни горива, не трябва да включва етанол. " И през декември, група от малки производителите на двигатели, автомобили и лодки производители заведе дело в САЩ апелативен съд да освободи ЕРА октомври заключение, че използването на 15% смес от етанол в доставките на горива няма да навреди на 2007 г. и по-нови превозни средства. Въпреки всичко това, на новоизбрания Конгресът е удължен на 45 процента / галон етанол кредит смесване данъци, които е трябвало да изтече, ход, който се очаква да намали приходите от 6,25 милиарда щатски долара през 2011 година. "Етанолът лудост", дългогодишен -критик Уолъс оплаква, "ще продължи до толкова много коли и двигатели са засегнати от този вид гориво добавка, че обществото страда, не могат да бъдат игнорирани."

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Nissan Leaf можете курсове спрямо другите шофьори, създава високо списък резултат за hypermilers

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/26/nissan-leaf-rates-you-against-other-drivers-creates-a-high-scor/:
Nissan Leaf можете курсове спрямо другите шофьори, създава високо списък резултат за hypermilers
Xbox Live и системата Ачийвмънт вид преоткриване на високо списък резултат, позволявайки ви да се конкурират с приятелите си, дори когато сте роуминг соло чрез ярък, безплодна пустош. Тя изглежда като Nissan прави почти същото и с листа - но минус bloatflies и supermutants. Тъй като автомобили са пускане в действие на нетърпеливи собственици научаваме повече за точно това, което си Carwings система може да направи и друг трик е чист "Регионално Класиране" страница, къде на шофиране ефективност един водач е класиран срещу други в района. Има бронзови, сребърни и златни медали за грайфери, но ако те покрие онова, с скорост на лентата и само пътуват надолу, може би просто да бъде присъден платинен награда. Какво означава, че сте се? Защо, малко представа за трофей, разбира се. Какво се очаква?

Nissan Leaf можете курсове спрямо другите шофьори, създава високо списък резултат за hypermilers първоначално се появи на Engadget на Чет, 26-ти декември 2010 година 15:21:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Autoblog Зелени | източник MyNissanLeaf форум | Изпрати | Коментари

Каква е стар файл, който може да се възстанови?

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/GEwcdKlII-c/story01.htm:
turtleshadow пише "Сега, това е почти 2011 г., един въпрос към всеки, който съхраняват архивите, тъй като преди Y2K не-събитие: Вие лично / професионално трябва да се възстановява нещо от 10 + години Ако е така, моля споделете интересните" hows "? особено ако трябва да направя няколко трансфери медиите и файлови формати, за да получите данни в използваема файлов формат на модерна хардуерна платформа по ваш избор. Native решения са оценени по-високо от емулация. Също така, какви са вашите планове за възстановяване през 2021 г.? Street CRED отива в най-старата, най-техническа и комплексна възстановява ... това, разбира се, успех аз съм на работа на Бъдни вечер промяна / Нова година;. Питам всички все още се разбърква и хардкор администраторите ".

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Nintendo 3DS предварителни поръчки започва в GameStop, все още няма официална цена САЩ

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/26/nintendo-3ds-pre-orders-begin-at-gamestop-still-no-official-us/:
В forumites в NeoGAF са го бъбри цялата вечер, и разбира се, това е вярно - като се започне тази сутрин, Вие можете да резервирате Nintendo 3DS от отпадане една купчина от промяна в магазин на GameStop. Колко високо ще трябва да трупа на монетата изглежда зависи от местоположението, като Ню Йорк служител искаше да депозирате $ 50, дори и като Аризона каза, че ще трябва само да субсидирам скромните $ 25, но така или иначе парите ще отидете директно към, все още неопределена ( вероятно $300 ) покупната цена. Ако Вашият местните GameStop не признал autostereoscopic ръка на предстоящото наличност, просто учтиво да ги помолите да се консултират със своя компютър, намерете полето КОД и въведете в магията номера "020132". След това старателно чакат до март да получат своята награда.

Nintendo 3DS предварителни поръчки започва в GameStop, все още няма официална цена на САЩ първоначално се появи на Engadget на Чет, 26-ти декември 2010 13:14:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник NeoGAF | Изпрати | Коментари

ЕФР предлага въведение в Traitorware

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/WIlW3ACdsjQ/story01.htm:
theodp пише "ЕФР на Ева Галперин предлага кратък грунд за Traitorware, устройства, които действат зад гърба си да предаде личните си данни." Вашата дигитална камера може да вградите метаданни в снимки със сериен номер на фотоапарата или местоположението си ", пише Галперин." Вашият принтер може да бъде вграден таен код на всяка страница се отпечатва, които могат да се използват за идентифициране на принтера и евентуално лицето, което използва. Ако Apple поставя особено страховито патент тя наскоро заявената в употреба, може да погледнете напред към деня, когато вашия iPhone може да записва гласа си, да направите снимка на местоположението ви, запишете си сърдечна дейност, и да изпрати тази информация обратно на кораба-майка. " Тя заключава: "ЕФР ще бъдат там за борба с него [Traitorware] Ние вярваме, че вашият софтуер и устройства, които не следва да бъде средство за събиране на личните ви данни без вашето изрично съгласие.." "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Sony разкрива цените и обемите на "Google TV?

Интересни новини разглежда в http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Оказва се, че някой в компанията, или сте недоволни от заплащането си и искам да развалям изненадата, че компанията е подготвила за вторник 12 октомври, или наистина имат желание премина. Защо? Защото не само пропускам информация (която не знаем дали това е реално) за възможните размери, в които Google ще телевизия, но и са се появили имената, които ще се нарича модели,.

Техните имена са: NSX-24GT1 24 инча, NSX-32GT1 31 инча, NSX-40-инчов 40GT1 NSX-46GT1, (може предположил) от 46 инча. И все пак, и риска, че цените им ще общото между 1300, 1400 и 1900 щатски долара.

Любопитният детайл: ако това е вярно, най-евтините на Google TV ще бъде още по-скъпи (300 долара), че 32-инчов модел по-скъпи от Sony има хора в техния каталог.

Nokia С5-03, пълен смартфон за 170 евро

Интересни новини разглежда в http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Още тази седмица ще представи някои от нововъведенията на финландската компания Nokia. Този път е ред на по-голям брат на С5-03 на Nokia C5 Nokia, мобилни, и представят преди известно време в Gizmos

В Nokia C5-03 се характеризира с терминален лек (тежи само 90 грама), който допълва своя предшественик със сензорен екран и някои други функции ще го направи много Пълната цена смартфон пазар, който се предлага, 170 евро.

Освен на допир екран, 3, 2 инча, Nokia C5-03 включва 5-мегапикселова камера, която позволява на видео, радио и GPS връзка, Bluetooth, WiFi и USB.

Що се отнася до паметта, Nokia C5-03 разполага с 40 MB вътрешна, които могат да се превърнат в до 16 GB, ако използвате микроб карта, въпреки че серията ще включва 2 GB

Като операционна система Nokia C5-03 работи на Symbian 1, който беше известен досега като Symbian S60. Устройството меню предлага добра колекция от икони, които осигуряват пряк достъп до поща и социални мрежи.

Някои приложения Гвоздеят на програмата на Nokia C5-03 са достъп до Nokia Music Store и Ovi Store, от който можете да си купите музика и приложения за телефони Nokia. От друга страна, Nokia C5-03 предвижда показване на всички видове документи на Microsoft Office, PDF и цип.

Цената на Nokia С5-03, както казах, ще е 170 евро.

Джоел промяна Тест

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/rP6sxRp8HVE/story01.htm:
Анонимен читател пише "През 2000 г., Джоел Spolsky пише Joel Test, отличен и лесен начин за оценка на софтуерна компания. Въпреки че тестът е все още се използва, тя става все по актуална, тъй като много компании се движат с уеб технологии, както и нови инструменти за развитие съществува. В своя блог Марк Гарсия пише за това, което може да се актуализация на Джоел тест. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




HRP-2 хуманоиден робот се научава да използва пречки в своя полза

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/26/hrp-2-humanoid-robot-learns-to-use-obstacles-to-its-advantage/:
Възможно е да има изобилие от роботи там може да се избегне или преодолее препятствието, но не можем да кажем, че сме виждали много, че са в състояние да използват пречки за тяхното предимство. Това е претенция към славата на тази така наречена HRP-2 робот, построен от изследователите в Япония Националния институт на напредналите индустриални науки и технологии , обаче, който е в състояние да открива обекти около нея и разпознават начина, по който може да бъде използван, за да помогне с конкретна задача - като облегнат на масата, за да помогне на баланса, докато рита топка, например. В New Scientist посочва, дали умишлено или не, крайният резултат е един робот, който се държи изключително като един възрастен човек - вижте сами във видеото след почивката.

Продължавам четене HRP-2 хуманоиден робот се научава да използва пречки в своя полза

HRP-2 хуманоиден робот се научава да използва пречки в своя полза първоначално се появи на Engadget на Чет, 26-ти декември, 2010 11:07:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Geek.com | източник New Scientist | Изпрати | Коментари

Viewsonic V3D241wm, компютърен монитор с 3D технология

Интересни новини разглежда в http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

Viewsonic не иска да бъде забравен и представи нов монитор, който включва модни технологии в този момент, 3D.

V3D241wm Viewsonic разполага с 24-инчов LED панел със закъснение от 2 ms, 300 кандела на яркост, контраст 20.000.000:1 и 120Hz честота на опресняване, честотата в зависимост от производителя да се насладите на 3D съдържание с помощта на поляризационни очила Заедно с този монитор.

В момента ние не знаем каква цена ще бъде в евро, но във Великобритания се продава за около 330 паунда, което по текущи цени да бъде около 376 евро, въпреки че ние не можем да това е цената, когато става въпрос да бъде продаден в Испания.

Още | Viewsonic

Microsoft, Motorola Добави 9 патенти да Активен съд битка

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/hdHQFEpHuDM/story01.htm:
FlorianMueller пише "Патентното костюми са на ИТ индустрията е новото коледни картички:.. Microsoft и Motorola просто добавя нови обвинения им ред Motorola подава друга костюм в Западна област на Уисконсин, за първи път също атакува Kinect Microsoft хвърли в седем патента в Южна Флорида. Две от тях обхваща сензорни технологии и два твърди прочетете DVRs на Motorola. На този етап на играта, 35 патента в боя между двете дружества. страхува да загуби толкова много мир и хармония? Има и визуализация на разположение (подробно справочен материал, включени). "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Ако Федералната комисия по комуникациите Ако в регулация в интернет От "Старт"

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/EQF32rCMuvE/story01.htm:
В духа на (но с различен подход, отколкото) след последната седмица "е неутралността на мрежата е наистина необходимо?", Анонимен читател пише с този "хипотетичен историята на интернет, но този, който е твърде реалистични. За съжаление, виждам това да се случи в рамките на новия "мрежова неутралност".

Прочетете повече на тази история в Slashdot.