неделя, 26 декември 2010 г.

Nikon патент ап подробности обектив с ръчна и електронно мащабиране, видеооператорите се радват

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/25/nikon-patent-app-details-lens-with-manual-and-electronic-zoom-v/:
Ние, считано, че е само въпрос на време, и разбира се, изглежда, че инженерите на Nikon вече са една крачка пред всички останали. За тези, които са се опитали да стреля видео на конвенционален DSLR, те най-вероятно се блъсна в един проблем, по-специално: мащабиране. Това е доста трудно да се придвижвам с ръце една D3S при идеални условия, но се опитват стопанството го здраво, докато и поддържане здрав захват на увеличение и фокус набира. Без камера платформа, това е основно невъзможно да се получи нищо повече от новак улавя, пълни с голямо количество от размазване и по- Jellyvision отколкото бихте могли да се разклаща нож в масло. Ако всичко върви добре, следващата обектив Nikkor покупка може да направи посочените по-горе трагедия просто още един комичен част от историята. Nikon е явно мечтаят за един обектив, който може да се увеличава както ръчно (за фотография) и по електронен път (за видео), и още по-добре, нищо не пречи на това да се подпомага и се-Предстои облекло със сигурност до зло линия на mirrorless камери. Тогава пак, това не е като заявка за патент диктува едно близко време освобождаване, но ако ние всички трансгранични пръстите ни в унисон и вярност обещанието на Big N, кой знае каква магия може да се случи.

Nikon патент ап подробности обектив с ръчна и електронно мащабиране, видеооператорите радвам първоначално се появи на Engadget на Съб, 25-ти декември, 2010 год. 23:59:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Electronista , Nikon слухове | източник Egami | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар