неделя, 26 декември 2010 г.

NeuroSky пръчки ЕЕГ сензори в голф козирка, я продава на японски спортисти (видео)

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/26/neurosky-sticks-eeg-sensors-in-a-golf-visor-sells-it-to-japanes/:
NeuroSky ум четене слушалки не са точно революция в съвременната приноса на потребителите - просто мярка midichlorian брой и контрол на един апартамент или три - но компанията определено се движат към продукти, които широката общественост може да вземат на сериозно. Това BrainAthlete система, например, от една страна красили Tokyo Game Show 2010 като грозна sweatband , но оттогава е градуиран до този красив козирка капачка голф, които само мерки спортист мозъчните вълни един, тъй като те играят, а не мозъка контрол обещание. Идеята е, че инструкторите могат да анализират данни в реално време, и евентуално намерят силни и слаби страни в държавата, такси "на ума. На 40 000 йени (около $ 483) влезе в продажба в Япония в началото на месеца, и обещава да се намери в Щатите наличността през първото тримесечие на следващата година. Достатъчно време, за да разбера как ще се получи един върху главата на опонента си. Видео след почивката.

Продължавам четене NeuroSky пръчки ЕЕГ сензори в голф козирка, я продава на японски спортисти (видео)

NeuroSky пръчки ЕЕГ сензори в голф козирка, я продава на японски спортисти (видео) първоначално се появи на Engadget на Чет, 26-ти 12, 2010 02:16:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink PCWorld | източник BrainAthlete | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар