неделя, 26 декември 2010 г.

Nintendo 3DS предварителни поръчки започва в GameStop, все още няма официална цена САЩ

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/26/nintendo-3ds-pre-orders-begin-at-gamestop-still-no-official-us/:
В forumites в NeoGAF са го бъбри цялата вечер, и разбира се, това е вярно - като се започне тази сутрин, Вие можете да резервирате Nintendo 3DS от отпадане една купчина от промяна в магазин на GameStop. Колко високо ще трябва да трупа на монетата изглежда зависи от местоположението, като Ню Йорк служител искаше да депозирате $ 50, дори и като Аризона каза, че ще трябва само да субсидирам скромните $ 25, но така или иначе парите ще отидете директно към, все още неопределена ( вероятно $300 ) покупната цена. Ако Вашият местните GameStop не признал autostereoscopic ръка на предстоящото наличност, просто учтиво да ги помолите да се консултират със своя компютър, намерете полето КОД и въведете в магията номера "020132". След това старателно чакат до март да получат своята награда.

Nintendo 3DS предварителни поръчки започва в GameStop, все още няма официална цена на САЩ първоначално се появи на Engadget на Чет, 26-ти декември 2010 13:14:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник NeoGAF | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар