понеделник, 26 септември 2011 г.

Доритос Творац уметности Запада Умро 97

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/riv1l85IXck/Doritos-Creator-Art-West-Dead-at-97:
Творац Доритос преминуо је у Даласу када је имао 97. Упркос томе што је Бане тастатура и миш фелне, уметности Запада познати грицкалице постали сортирано у Геек исхрани. Доритос званично стигао у САД-у 1964 и од тада проширила на 23 укуса. Уметност кћи Јана Хакер је рекао Далас Морнинг Невс да је породица планира да "бацање Доритос чипова пре него што су ставили прљавштину преко урна."

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Да ли ће квантна рачунарство Нека га из лабораторије?

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/iTdC8VvdAno/Will-Quantum-Computing-Make-It-Out-of-the-Lab:
алпхадогг пише "Истраживачи су радили на квантних система већ више од једне деценије, у нади да ће развој супер мали, супер моћни рачунари И док још увек има доста узбуђења око квантне рачунаре, значајне препреке су што је навело неке да питање. да ли квантних рачунара ће икада успети из лабораторије "Артура Екерт, професор квантне физике, Математички институт на Универзитету у Оксфорду, каже да физичари данас може само да контролише неколико квантних битова, која је адекватна за квантну комуникацију и квантна криптографија. али ништа више. Он напомиње да ће бити потребно још неколико припитомљен кубитс да произведе квантна репетитора и квантне сећања, па чак и више на заштити и тачне податке квантне "Додај још неколико кубитс. и треба да будемо у стању да покренете квантне симулације неких квантних појава и тако даље. Али када овај процес стигне да "практично квантни компјутер" је у великој мери питање дефинисања шта се практично квантни компјутер 'заиста јесте. Најбољи исход нашег истраживања на овом пољу ће бити да откријете да не можемо да изградимо квантни рачунар за неке врло основни разлог, онда можда бисмо научити нешто ново и нешто дубоко о законима природе ", каже Екерт."

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Линус 'лекције о софтвер за управљање Мен

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Vg7SQZ2t3Xs/Linus-Lessons-On-Software-Dev-Management:
Естер Шиндлер пише "У овом интервјуу са Стивеном Вон-Николс, Линус Торвалдс је акција тешко стечене мудрости о управљању пројектима развоја софтвера, укључујући и подстицање укључивање заједнице, важност алате за програмирање, и обезбеђивање пројекта остаје на путу, на пример, у вези добијања. људи да допринесу свом пројекту, он каже: "Ако кренете са неким" Кумба-иа осећај ", где мислите да људи из целог света ће доћи заједно да би бољи свет радећи заједно на ваш пројекат, вероватно неће ићи веома далеко. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Гроупон губи ЦОО, драстично Цутс Приход

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/8encvZXg0T0/-Groupon-Loses-COO-Drastically-Cuts-Reported-Revenue:
итвбеннетт пише "Гроупон ЦОО Марго Георгиадис је отказ после само 5 месеци на посао и враћа се Гоогле-у да се компаније председника Америке Гроупон је оснивач, Ендрју Мејсон, написао је у блогу да је компанија је прошла кроз реорганизацију са Георгиадис. 'одлазак, а сада продаје, канала, међународне и маркетинга ће директно извештај са њим у других лоших Гроупон вести, компанија откривена у ДИК подношење петак да је извештавање прихода пре него што је плаћен хонорар за трговце користећи Гроупон.. "ефекат корекција довели су до смањења раније пријављених прихода и одговарајуће смањење трошкова прихода у тим периодима, "у складу са подношење".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Кафе-Покреће Паузе Ауто светски рекорд

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/g-AhrEBiqH8/Coffee-Powered-Car-Breaks-World-Record:
МрСеб пише "гомила чај пију северне Британци су поставили нову земљу брзински рекорд за гасификацију погон возила, подстакнут само кафе ауто се зове Кафа аутомобила, и. Је створио Теесдале очување Волонтери Дарам , Енглеска претходну гасификацију погон брзински рекорд -. држе неки Американци називају 'дабар енергије "- био је само 47мпх, подстакнут дрвени пелет кафу ауто у просеку не мање од 66.5мпх и добио Гинисов рекорд у повратку.. Гасификација је процес у коме је свака органска горива претворила у 'сингас, "мешавина угљен-диоксида / моноксид, водоник и метан који се могу користити у конвенционалним мотора са унутрашњим сагоревањем кафу Ауто је креиран са намером једини доказивања. који обновљиве / зелене извора енергије може да напаја аутомобили - и изгледа као да је успео! "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Самсунг Серија 7 лаптопа сада доступан за пре-ред у Бест Буи

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/26/samsung-series-7-laptop-now-available-for-pre-order-at-best-buy/:

Пре око месец дана, ми смо добили хандси са одређеним 15,6-инчни Самсунг Серија 7 лаптопа . Сада, чини се да витак, куад цоре лаптоп је спреман да преплаве тржиште масе. За унапред наручити на Бест Буи, Семи је 4Г ВиМАКС за улазак у "дизајн свесни" ће вас коштати око $ 880 - већ исецкане доле од њених код $ 1,000 цену. За тај шака Бењаминс, можете радовати 2.2ГХз Цоре и7-2675КМ, 1600 к 900 ХД мат екран, 750ГБ складиштеног простора, 6ГБ ДДР3 РАМ меморије, пар УСБ 3.0 порта, оптички диск и Виндовс 7 Почетна унапред инсталиран. Ако сте били у нади да ће добити своју игру на, онда бисмо вам саветујемо да се држи за компаније Остале серије 7 чланова породице најављено да удари на јесен. Можете добити почети главу на анорексичне робу притиском до испод извора везу.

Самсунг Серија 7 лаптопа сада доступан за пре-ред у Бест Буи је првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 26 Оцт 2011 13:57:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Бест буи | Емаил тхис | Цомментс

ХП провео преко $ 80М бисте добили ослободити од Његов извршних директора

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/t3vynNXEHFU/HP-Spent-Over-80M-To-Get-Rid-of-Its-CEOs:
хапвортх пише "Анализа објављена данас показује да је компанија Хевлетт-Пацкард је гранатиран из више од 80 милиона долара да бисте добили ослободити од три извршних директора од 2005 Први директор да заузме њено скупо излаз, Царли Фиорина, примио преко 42 милиона долара, након акције, опције, и пензију. су фактор ин Марк Хурд, после само четири године, добио $ 12,2 милиона долара да му излаз, и сада, после 11 месеци, Лав Апотхекер ће изаћи са пријављених $ 25.2 милиона долара у отпремнине Са Мег еБаи Витман у као нови извршни директор у. ХП, индустријски аналитичар Роберт МцГарвеи пише данас да је "ХП-концерт могао да помогне Витман напунити њен лични касе, осиромашени од пумпање $ 119 милиона у узалудним понуду да постане гувернер Калифорније."

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Је Аппле Прелазак иПад Производња у Бразил?

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/kRL4i-Jlxn0/Is-Apple-Moving-iPad-Production-to-Brazil:
зацхарие пише "Према ЈПМорган аналитичара Марка Московиц и Гокул Харихаран, Аппле је снизила четвртом кварталу иПад налога 25%, први пут је дошло до пада производње Овај пад је навело неке да спекулишу да је тај потез више него одговор на. ниже тражње, или желе да раде са смањеним залихама Неки инсајдери видим као потез у производњи од Кине до Бразила.. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


ЗТЕ Смарт картица 7 открива Гоогле-назад тетоважа за ФЦЦ

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/26/zte-smart-tab-7-reveals-its-google-back-tattoo-for-the-fcc/:
Још један дан, још један Андроид __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__ на сајту ФЦЦ. Ово је ЗТЕ Смарт картица 7 - или назад од тога, барем. Ми не знамо много о __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__, ван онога што је доступан у преко цртежа, укључујући Блуетоотх, ВиФи и 3Г логотипи. То је такође љуљање Гоогле-скитнице печат на доњи део ледја и оно што се чини позади камера на врху. Судећи изабрано име, изгледа да ће уређај понудити 7-инчни екран, и с обзиром на недавне најаве Водафон Смарт картица и Смарт картица 7 10 на сајму ИФА, можемо бити гавкинг на ребрандед верзију тог уређаја за државе. Време ће рећи, зар не?

ЗТЕ Смарт картица 7 открива Гоогле-назад тетоважа за ФЦЦ првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 26 Оцт 2011 12:53:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор ФЦЦ- | Емаил тхис | Цомментс

Боинг Да би испоручила први 787 Данас

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/JrU6omcB-XA/Boeing-To-Deliver-First-787-Today:
мосб1000 пише "ера пластичних џамбо џет коначно стигла Боинг испоручује своје прве дримлајнер да Алл Ниппон Аирваис данас из члана:.. '" Удобност и трошкови су забринутост пословних путника и 787 ће одржати ектреме напредак у горива ефикасност и многи путник функције које ће побољшати путовање ", рекао је Мајкл Куалантоне, виши потпредседник и генерални менаџер, Америцан Екпресс глобални бизнис путовања И заиста, ово са два мотора, Бенди крилати, видебоди занатске је подигао стандарде за потрошњу горива.. Неки 50 одсто по маси 787 авиона је лагана угљеничних влакана која би могла, Боинг каже, помоћи да се смањи трошкове горива за 20 одсто. " Једва чекам за мој прву шансу да лете у једном. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Питајте Џонатан Коомеи О 'Закона Коомеи је "

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/yjLxLIwWpGA/Ask-Jonathan-Koomey-About-Koomeys-Law:
Пре неколико недеља смо послали текст овде који описује Коомеи је закон, који (у духу Муров закон) идентификује дугогодишњи тренд у компјутерске технологије. Док Муров предвиђање центри на транзистора густине микропроцесора, Џонатан Коомеи фокусира се уместо тога на рачунарства ефикасности - у најкраћем, рачунарске снаге по вату, а не само по квадратном нанометара. Конкретно, он тврди да енергетску ефикасност рачунара удвостручава сваких 1.5 година. (Он истиче да позивање овог "закон" није његова идеја, или његов раде -. Али сигурно је привлачан прелазу фраза) Коомеи је пристао да одговори на ваша питања о својим истраживањима и закључцима у свету рачунарства ефикасности . Обратите пажњу на Сласхдот интервју смернице: питају колико питања као што желите, али имајте их на једну по коментар.

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Гоогле диск коначно могли бити спремни за лансирање, може само да буде ребрандед докумената

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/26/google-drive-could-finally-be-ready-for-launch-may-just-be-rebr/:
Гоогле диск
ГДриве, ГДиск Гоогле Дриве - шта год они називајући га ових дана - долази. Бар према нашим пријатељима преко на ТецхЦрунцх. Услуга није била само гласина, али стварни производ од 2007. Нажалост, иако, она никада није направио је прошао догфоодинг фази. Интерни облак складиштење алатка за Гооглера је дуго очекивани, али у 2010 је изгледало као финални ексер је стављен у сандук, када документи била претворена у импровизовану замену могућност за складиштење било који фајл. Па, Гоогле-диск и даље постоји, а спекулације је да Гоогле документи ће на крају бити ребрандед као диск и преусмерена са не-документи складиштење преселио у први план. Шта више, то је прича да ће доћи до десктопа синхронизацију компоненту, слично као Дропбок. Наравно, слику изнад (са Гоогле-а под покровитељством презентација) и недавно открили помињања Дриве.Гоогле.цом у Хром не значи ништа. Али, ако Гоогле стварно планира да озбиљно овом Цхроме ствар, диск изгледа као природни пратилац услуге. За сада међутим, ми смо само ћемо имати стрпљиво чекати да видимо шта, ако ништа друго, у питању ових најновијих румблингс.

Гоогле диск коначно могли бити спремни за лансирање, може бити само ребрандед докумената првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 26 Оцт 2011 10:46:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор ТецхЦрунцх | Емаил тхис | Цомментс