понеделник, 26 септември 2011 г.

Нетфлик Води Превуците На ХБО са ДреамВоркс понуде

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/ZHQGKAkRPiU/:
Netflix laptop

Нетфлик је предузела неколико хитова у последње време са реакцију на своје планове у Сплит своје стреаминг и ДВД-бизниса, али сада је поново пробијање. Компанија је потписала уговор са ДреамВоркс који ће дати му приступају својим филмова и ТВ емисија за стримовање преко Интернета у паи-ТВ прозор. Нетфлик је освојио посао преко ХБО, која тренутно је први у реду међу ТВ мрежа да покаже компаније ДреамВоркс филмове.

То је право, Нетфлик надмашити ХБО. Проценама, Нетфлик уговор на 30 милиона долара по ДреамВоркс филм, у односу на 20 милиона долара по филм који ХБО је тренутно плаћа. Ово је управо врста потез Нетфлик треба да се ради управо сада да би проток и до пар са кабловском телевизијом. Нетфлик ће морати да смање много више се бави овако са другим студијима да се то догоди, али то указује да ће бити агресивнији у будућности. Нормално, Нетфлик стреаминг куповине права за касније прозоре, обично након канала премија кабл се да покаже филмове.

Договор не иде на снагу до 2013, међутим. А у међувремену, почетком 2012, Нетфлик ће изгубити право на поток Дизни и Сони филмова, као резултат њене преговоре са Старз пада преко .

Сони и Диснеи су много веће студијима који пумпа много више филмова се сваке године од компаније ДреамВоркс. Нетфлик мора освојити више стриминг бави од већих холивудским студијима, као и уколико жели да се сматра озбиљну алтернативу регуларни ТВ.


Компанија: Нетфлик
Лансирање Датум: 26. септембар 1997
ИПО: Насдак: НФЛКС

Са више од 23.3 милиона чланова у Сједињеним Државама и Канади, Нетфлик, Инц је водећи светски интернет претплату сервис за уживање филмова и ТВ емисија. За $ 7.99 месечно, Нетфлик чланова у САД може одмах гледати неограничено филмова и Т

Няма коментари:

Публикуване на коментар