понеделник, 26 септември 2011 г.

Твиттер вс. Срце

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/YzQHYJ-WUxg/:
Screen Shot 2011-09-26 at 1.14.34 AM

"Шта се дешава?" Оквир за унос текста на Твиттер почетну страну невино тражи од нас стално, присиљавајући нас да откуцате <140 карактера прозор у оно што радимо управо сада. За највећи део, ако сте активни корисник Твиттер, када добровољно учествују, доприносе реалном времену зујање преко 200 милиона ажурирања дневно.

На пријемном крају ових исправки се људи који су изабрали да се претплатите на свој један од начина емитовања ваше стално статуса. Свиђало се то или не, они су се укључили у оно што сте јели за доручак, прочитајте јутрос, или размишљају о финансијској кризи у Европи.

Прошле недеље Фацебоок- увео карактеристике које изгледају намеру да ово основно стање постављање функција Твиттер изгледа као играчка .

Највише "Твиттер-као што су" од ових опција, Тикер, седи купиран на десној страни вашег Фацебоок профила и аутоматски сцробблес Фацебоок-активности корисника укључујући и оно што песмама људи слушају о услугама као што је рдио и Спотифи, које су корисници Фриендинг, шта корисници су свиђа, шта им се фотографије означен у и шта су они коментаришући. Тикер може да цак на крају показује апп-специфичне активности попут читања и планинарење.

"Прошле године смо увели отворено Графикон, додали смо именице, тако сте могли да било шта што сте хтели, ове године смо додали глаголи", Цукерберг описао проширена Графикон на тастер Ф8 раније ове недеље, не поменути да је од сада ових "глаголи "омогућити углавном бесмислени слаб буке, парлаиинг бестелесна фриендинг активности и песме људи слушају на Спотифи и рдио.

РОБЕРТА Сцобле слуша "васег тела је и чуда" ПО Јохн Маиер НА Спотифи, ад инфинитум.

Као комичар Челси Перетти белешке, то је готово као што су Фацебоок наде, са Тикер, који ће својим корисницима да следећи став: "Ја ћу престати Твиттер од Фацебоок је сада ово стално ажурирање хране од мојих пријатеља активност на горњој десној страни!"

Па, можда не престане Твиттер по себи (који је битка већ изгубљена), али троше више времена на Фацебоок-у за проклети сигурно.

Али док обе почињу са Т и до краја у "ЕР", Твиттер и Тикер изазвати врло различите висцералних реакција. Као Фацебоок корисник Џо Браидвоод рекао: "Један је брзо крећу извор истинске Новости - други је хране за све срања не би обично брига да обратите пажњу на."

Наравно да радије прате фирехосе за разбијање вести и глиб коментар на располагању у нашој Твиттер храни него да постане чланица чињеница да је неко смо се срели на конференцији, а неко не знамо су сада пријатељи. У реду, тако да Твиттер> Тикер.

Али, у прављењу забава очигледне бескорисности Тикер, ми заборављамо да је Твиттер такође има своју верзију Тикер, активности Таб. Да, имају тенденцију да заборавите Твиттер активности картица јер то није у лице све време, али је такође показује свету своје акције на социјалној мрежи, ако кликнете кроз то - то је само као "ловац налик" као Тикер ако хоћете.

Няма коментари:

Публикуване на коментар