понеделник, 26 септември 2011 г.

Извештај: Шта нам је потребно "Нето за? Барова, ресторана и клубова

Занимљиве вести УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/p8oI7_UQCxw/bars-restaurants-and-clubs-what-we-rely-on-net-for-the-most.ars:

Нова провео Пев Ресеарцх / витез Фондација анкете о коришћење Интернета је пун откровења о конкуренцији између новина, ТВ и друштвене мреже за локалне вести публику. 79 одсто становника САД који је сада онлине се ослања на "Нето за већину кључним локалним темама. Али, можда најинтересантнији део извештаја је списак од пет локалним темама за које онлине пејзаж је "највише ослањао на извор." Ево их:

Баровима, ресторанима и клубовима: истраживање је узет из јануара 12 до 25 и испитане 2.251 одрасле (18 +) на мобилним телефонима и фиксних телефона. Око половине (55 одсто) испитаника постигли Пев / Најт рекао је да они периодично добијају најновије информације о најбољим заливање рупа и ресторана на мрежи.

"Они који траже такву информацију су несразмерно жена, старости 18-39, факултетски образован, урбани или приградски и корисника Интернета", извештај белешке.

Прочитајте остатак овог чланка ...

Прочитајте коментаре на овај чланак


Няма коментари:

Публикуване на коментар