понеделник, 26 септември 2011 г.

Инхабитат је недеља у Зелено: Соларна Десетобој, водоник-јет и инсталацију соларних ЛЕР

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/25/inhabitats-week-in-green-solar-decathlon-hydrogen-jet-and-a-s/:
Сваке недеље наши пријатељи на Инхабитат подсетимо недеље најзанимљивији зелена развој и цлеантецх вест за нас - то је недеља у зелено.
Ове недеље невероватан усева од сунца погон монтажних кућа појавило у Вашингтону за 2011 Соларни Десетобој , а Инхабитат био на сцени да вам донесе ексклузивни покривеност диван овогодишњег домове! Узели смо поглед на свих 19 ултра ефикасних овогодишњи пројекти , ми заокружен седам звезда екипе постављен да се такмичење на јуриш, и ми ћемо наставити да вас послали као резултат уваљати у, тако да будите у току . Такође је истакао неколико инспиративних пројеката из $ 1,000 куће МИТ-ов изазов , видели смо масовно соларне ЛЕД-инсталације светли ноћу у Хрватској, а приметили смо планове за футуристички плутајуће острво рај на мору .

Зелена превоз ствари добио ваљање ове недеље као Чикага покренула бујне зелене подземне железнице ауто испуњен са биљкама, и Едисон представио електрични верзију свог Кс-награде за веома лаган ауто . Два точка превоза скинуо, као и све-електричног трон Лигхтцицле погодио улицама по први пут и истраживачи развили најлон бицикл који је као јака као челик користећи сателитске технологије. Такође, искористили смо Спин у 2012 Хонда Инсигхт хибридни и ми приказивала планове за Локид Стратолинер водоник млазне да могу нигде да путују на земљи без досипања горива.

У септембру приводи крају школа широм округа су сада у сесији, али ако сте и даље отимају да покупи неколико последњем тренутку испоруке не пропустите наш заокру `уваве 14 зелене гаџета за назад у школу и десет соларни погон дизајна за задужен свој живот. Такодје смо видели еко-мода иду високе технологије, као истраживачи развили паметан мајицу која може да прати виталне знаке болничких пацијената, дизајнери створили за препознавање покрета, интерактивних излог и Ратова звезда вентилатор је изузетно реалан Стормтроопер кацига у потпуности од Адидас патике. На крају, ми освјетљавао о плановима Шведске обданиште да прати децу са ГПС праћење уређајима .

Няма коментари:

Публикуване на коментар