неделя, 3 април 2011 г.

Нокиа Ц5-03, пун смартпхоне за 170 евра

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Већ ове недеље смо представити неке од иновација финске компаније Нокиа. Овога пута је ред на Ц5-03 Нокиа старији брат Ц5 Нокиа мобилни, а ми присутни пре неког времена у Гизмос

Нокиа Ц5-03 карактерише терминала лаган (тежак само 90 грама), који допуњује свог претходника са екраном осетљивим на додир и неке друге функције које га чине врло комплетну цену тржишту смарт телефона који се нуди, 170 евра.

Поред екрана осетљивог на додир 3, 2 инча, Нокиа Ц5-03 поседује камеру од 5 мегапиксела који омогућава видео запис, радио и ГПС везе, Блуетоотх, ВиФи и УСБ.

Што се тиче меморије, Нокиа Ц5-03 нуди 40 МБ интерне, који се може претворити у до 16 ГБ ако користите мицроСД картицу, али серија ће садржати 2 ГБ

Као оперативни систем Нокиа Ц5-03 ради на Симбиан 1, који је до сада познате као Симбиан С60. Појављивати у менију уређаја нуди добру збирку икона које пружају директан приступ поште и социјалне мреже.

Неке апликације врхунац Нокиа Ц5-03 су приступ Нокиа Мусиц Сторе, и Ови Сторе, од којих можете да купујете музику и апликације за Нокиа телефоне. С друге стране, Нокиа Ц5-03 обезбеђује приказ свих врста Мицрософт Оффице документе, ПДФ и Зип.

Цена Ц5-03 Нокиа као што сам рекао да ћемо бити 170 евра.

Амазон, музика и сунчано Прогноза за Цлоуд

Занимљиве вести о УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/mbzM66MlAWM/:
Арраи

Уеирд Сциенце проналази боттомониум "посебно привлачна"

Занимљиве вести о УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/2KGV0W-jV3I/weird-science-finds-bottomonium-particularly-attractive.ars:

Претпостављам да то значи да мора да постоји упониум, превише: Негде мој развој у некога ко претендује да зна физику, постао сам свестан да честица формиран из једног од теже него што је уобичајено кваркова имао чудно име. Упаривање шарм и мање шармантан против шарм је добила име "цхармониум". Оно што сам пропустио да ценимо чињеницу да је ово именовање Конвенција је генеричке. Било Куарк упарена са својим антикварк потпада под насловом "куаркониум", који је прилично несрећне последице када се примењује на дну кварк, као што се види у отварању реченица физике папира Препринт : "Тешки куаркониум спектроскопија (студија тешких Куарк- антикварк везана државе, као што су боттомониум (Б / Анти-Б)) је дуго био сматран идеалним лабораторије за испитивање интеракције који уређује структура куаркониа, квантна кромодинамика (КЦД). Боттомониум је посебно атрактивна због веома богати низ држава везан испод отвореног укус праг. "

Ја немам појма шта "отворених укус праг" може да укључи, али ће несумњиво запамтити "боттомониум је посебно атрактивна" мало.

То вероватно не би требало да га се прошлост институционални преглед одбора: ИРБс постоје да би заштитили потенцијалне предмета истраживања из експеримената који могу бити штетни или опште губљење времена. Изгледало је да нису обраћао пажњу , када ових експеримената су се на разматрање , с обзиром експерименти који су укључени ", што људи који су недавно доживели нежељене распада видели фотографију свог бившег партнера, као што мисле о томе да је одбацио", док пуњене унутар МР цеви. Даље осуде за приступ долази из налаза: неколико области мозга који су укључени у обради физички бол постаје активан када се баве емотивни мамурлук буде оставила.

Прочитајте остатак овог чланка ...

Прочитајте коментаре на овај пост


АТ & Т, Т-Мобиле Куповина Неће бити важно. У мобилним комуникацијама, иновације на другом месту.

Занимљиве вести о УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/elkoSJuLnEs/:
Арраи

Е-маил Повреда на е-маил Маркетер Епсилон утиче ТиВо, Цити, Марриотт и више

Занимљиве вести о УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/i57jxedmaMY/:
Арраи

Логитецх зупчаника се такмичење са М325 бежични миш

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/03/logitech-ratchets-up-the-competition-with-m325-wireless-mouse/:
Ви знате да је Псеудо-тактилни осећај добијате када миловати вашег миша Цлицки точкић, који задовољава ваше опсесивну потребу да додиром све? компаније Логитецх жели да вам да више кликова, и глатко померање да се покрене. Овај М325 бежични миш је ново "микро-прецизан", точкић за померање функције 72 мали зупчаника, чинећи наш само-броје 22-Устављачки точкић миша изгледа стварно варварски Поређења ради - не да смо ми заиста икада размишљали број зуба наших мишева имао до сада. Месеци батерију глодара је 18 живота неће бити сасвим живети до своје 2-годишње каучу миш , али барем могу да деле Логитецх Обједињавање пријемник . Ваш точкић за померање од сутра могу узети по цени од $ 40 касније овог месеца, односно 30 фунти за сада срећни људи у Великој Британији.

Логитецх зупчаника се такмичење са М325 бежични миш првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 03 Мар 2011 15:34:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Логитецх (1) , (2) | Емаил тхис | Цомментс

Фирефокс 5 Детаљи: Дељење, картици Почетак, ПДФ Виевер

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/SxntTKY7KOw/Firefox-5-Details-Sharing-Home-Tab-PDF-Viewer:
Анонимни читалац пише "Фирефок-4 може се још увек нови, али Фирефок-5 је већ припрема Мозилла најмање имају кориснички интерфејс функције су постављени од стране Мозилла тиму -. Има девет нових функција у укупном Постоје неке особине које су. размножавају хрома функционалност (картица за вишеструки избор, или интегрисани ПДФ фајла који ће такође проширити и на друге формате датотека), али потпуно постоје нове могућности као што су апликације картици Веб, идентитет менаџер куће картицу која замењује Хоме дугме, као и Социал схаринг карактеристику која је интегрисана у УРЛ-Бар и омогућава корисницима да директно пошаљете на своје Фацебоок и Твиттер странице. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Нови квантни Рекорд: 14 Ентанглед Битова

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/x3KtaaORnyk/New-Quantum-Record-14-Entangled-Bits:
ТКС-0 пише "Зрно физичара на Универзитету у Инсбруку су поставили још један светски рекорд: Они су постигли под контролом уплетености од 14 квантни бит (кубитс) и на тај начин, реализована највећа квантне регистар који је икада произведено са овим експериментом научници. не само да се приближи реализацији квантног рачунара, али они такође показују изненађујуће резултате за квантне механике феномен уплетености До сада Инсбрук експериментални физичари. ограничавајући успео да до 64 честица у Ион замку ". Нисмо у могућности да још Доводити овај велики број јона, "каже Томас Монз." Међутим, наш тренутни резултати нам дају боље разумевање о понашању многих увучени честица ". А ово знање може ускоро им омогућити да још више упетљати атома. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Пиратски андроид апп Схамес Фреелоадерс

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/MBkQ_daMdu4/Pirated-Android-App-Shames-Freeloaders:
МојоКид пише "пиратске верзије Андроид апликација је у ствари Тројанац који срамота некога ко га инсталира слањем СМС поруке свим својим контактима говорећи им своје пиратерије оригиналног апликација се зове Шетња и текст, и трошкове. $ 2,10 у андроид тржиште апликација користи камеру на полеђини смарт телефон да покаже корисник визуелни његове предстојеће околини, која ће наводно спречава корисника да ради на улици или преко скуп шине.. пиратских верзија је на располагању од незваничног Андроид апп тржишта, а једном инсталиран преусмерава пиратских да легитимне апликације у андроид тржиште, док у исто време слања СМС поруке за цео телефона контакт листи. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Гиллмор Ганг 4.03.11 (ТЦТВ)

Занимљиве вести о УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/4UMYDnbZCbQ/:
Арраи

Озборн 1 прославља 30. рођендан, и то од преносивих рачунара револуције

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/03/osborne-1-celebrates-its-30th-birthday-and-that-of-the-portable/:
Дана 3. априла, 1981 - пре тридесет година данас - Адам Озборн представила Озборн 1 на Западној обали рачунара фаире у Сан Франциску. То је имало 4 МХз, Зилог З80 процесор, два једнострани дискетне јединице, 64К РАМ меморије, као и пет-инчни монохроматски ЦРТ екран. Ништа посебно специјалне тамо, чак и назад у дану. Не, оно што је Озборн 1 ванредно је чињеница да 24-килограма пластике машина имала дршку за ношење на леђима - и по ниској цени од $ 1.795 са софтвером укључен, он је постао један од првих масовно произведених преносивих рачунара успети. Који, наравно, подстакао конкурентима да створи војска још "луггабле," топлим машине. Убрзо након што помаже да се промени ток историје, Осборне и његов компјутер упао у спиралу бола , али следећи пут када се диве начин на слајдове у Ултралигхт Манила коверту, знаћете ко да се захвалим. Пронађите кратак, али сладак Хроника Озборн 1 у нашој Тецхнологизер линку.

Озборн 1 прославља 30. рођендан, и то од преносивих рачунара револуције првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 03 Мар 2011 13:13:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Тецхнологизер | Емаил тхис | Цомментс

Човек усмерава Р / Ц аутомобила са својим рукама, да не помињемо ХТМЛ5-засноване апликације Веб (видео)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/03/man-steers-r-c-car-with-his-hands-not-to-mention-an-html5-based/:

Са десне Ардуино одбора, Р / Ц трке аутомобила, неколико спајалице и МацГивер дух, ми замишљамо већина свако може пијук заједно креативну даљинском контролом ових дана ... али колико могу да опен соурце ХТМЛ5 веб апликација које ћете урадити са било ког дела таблета, телефон или ПЦ? Гаурав Манек израђене управо такву ствар, а он ће га показати за вас на Аппле иПад у видео одмах изнад. Шта више, он такође има Кинецт пијук који користи Мицрософт дубине камеру (са Цоде Лабораторији 'Нуи СДК) за контролу истог са таласом добро постављена руку - ми смо већ предвиђа борба песницама да су он и лабораторија партнера покушајте за неке од главе до главе Рацинг акцију. То је рекао, не морате да чекате да се славни креатор све забаве. Зашто не преузмете свој изворни код у нашој линкове испод и дајте себи иде?

Човек усмерава Р / Ц аутомобила са својим рукама, да не помињемо ХТМЛ5-засноване апликације Веб (видео) првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 03 Мар 2011 13:44:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Пијук Дан | Соурце Гаурав Манек | Емаил тхис | Цомментс

Коментари на Фацебоок сажима Све И Хате Абоут на Фацебоок

Занимљиве вести о УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/uU0haRmDWpM/:
Арраи

Нико Повер Пацк + и пуњења базе за Нинтендо 3ДС преглед

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/03/nyko-power-pack-and-charge-base-for-nintendo-3ds-review/:
Нико Повер Пацк + и пуњења базе за Нинтендо 3ДС преглед
Када смо прегледали Нинтендо 3ДС ( оба пута ) било је неких ствари које ми се допао и другима нисмо, али једна ствар се истакао као прави ману: батерије. Три до четири сата пуњења на једноставно га не сече када су преносни игра системи су традиционално познати по одбацујући целе међународне летове. 3ДС би борба са бару-џемпер. Сада, Нико каже да је поправи , и објавио батерију ранац који обећава два живота акција конзоле. Да ли га испоручити? Не баш.

Наставити читање Нико Повер Пацк + и пуњења базе за Нинтендо 3ДС преглед

Нико Повер Пацк + и пуњења базе за Нинтендо 3ДС преглед првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 03 Мар 2011 12:00:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Топ Геар узвраћа ударац у Тесла

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/QVJtQNSt19U/Top-Gear-Fights-Back-At-Tesla:
Анонимни читалац пише "Топ Геар продуцент Енди Вилман реагује на тужбу Тесле. 'Ми никада није рекао да је Теслина прави избор је само 55 миља, за разлику од своје потраживање од 211, или да је у ствари понестало напуњености Филм је наш стварни речи биле: "Ми смо израчунали да на нашем путу да би покренули после 55 миља." 'занимљивих ствари, и колико ја могу да се сетим је исправна, али ја сам уз претпоставку Тесла "ће добити ПР желе. на овом без обзира на судске одлуке. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Пукотина у Фукушима структура може бити цури радијација

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/MmUzC1s1UK0/Crack-In-Fukushima-Structure-May-Be-Leaking-Radiation:
СиллиСнаке пише овај извод из Ројтерс: "Токио Електропривреда сарадњу (ТЕПЦО) саопштила је да је пронашла пукотину у јаму на свом бр.2 реактора у Фукушими, генерисање читања 1.000 миллисиевертс зрачења на сат у ваздуху унутар јаме. Са нивоа радијације расте у мору у близини фабрике, били смо покушавали да потврди разлог зашто, и у том контексту, ово може да буде један од извора ", рекао је Хидехико Нишијама, заменик шефа нуклеарних и индустријске безбедности Агенције (НИСА), изјавио је у суботу. " Такође интересовања: Цриптоме је садржи високе резолуције фотографија реактора сајта, које УАВ.

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


У фокусу: Пхотоессаи: Слике са првог планетарних орбита

Занимљиве вести о УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/HAjyr_drr2I/photoessay-images-from-first-orbits.ars:

Ове недеље НАСА је објавила прве слике да је истрага Мессенгер послати назад након што је ушао у орбиту око планете најдубље Сунчевог система, Меркур. Ово нису прве фотографије узети у Меркур из летелице, па чак ни прве фотографије Меркура предузете од стране Посланика, који је прошао поред планете неколико пута јер маневрисали у орбиту. Па зашто улази орбити велика ствар?

На неки начин, идући у орбиту значи да смо ту да уче, уместо да једноставно открију. Ми покупили невероватне ствари као Воиагерс пуцао прошлости спољне планете у нашем соларном систему, али брз прелета тенденцију да обезбеди ограничена, статична слика планете су посетили. Када смо се вратили са орбитера касније, добили смо да прате ствари као што су промене годишњих доба на планете и њихових месеца, еволуција њихових прстенова , а промене у њиховим атмосферама. Ако неко даје прође нешто занимљиво, могуће је да се врати у околини и имају још један поглед.

Прочитајте остатак овог чланка ...

Прочитајте коментаре на овај пост


Жене боје у Технологија: Како можемо да их охрабрило?

Занимљиве вести о УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/ut_XzNc014M/:
Арраи

Наслов Цонтест: Зато се продавнице не би требало да продаје смартпхоне

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/03/caption-contest-this-is-why-grocery-stores-shouldnt-sell-smart/:
"Ми то зовемо лепо телефон и можете га добити на 12 месеци уговора." О, стварно, Теско? Диван! Дакле, колико је то кеса од дана стара крофне ... са и без уговора?

Дон: "Знајући моју срећу, ако купите овај сада ће имати иПхоне-4 са Храбар тастатуре у продаји следеће недеље."
Дарен:
"Да ли продајете момци вегански моделу?"
Мајкл: "У Тесцо, ми имамо малине, јагоде, и ... ТхундерБерриес?"
Тим: "Андроид, да ли треба да постигнемо, или га протрести да ли је то зрела? Са"
Крис: "Можете га пронаћи у пасти за зубе реду ваше локалне продавнице."
Мирјам: "Ево жељу Бакља, нови телефон из АндроБерри ХТРИМ ... сада доступан у сир реду."
Ричард Лаи: "До велике потражње смо проширили нашу Теско Мобилни Награде понудимо нашим сханзхаи опсег."
Шон Холлистер:
"И Теско прихватила фрагментације, једини начин је знао како."
Владимир: "Хеј, ако РИМ ӕе користити наша апликација на таблету, онда ӕемо искористити своје дугмад на наше телефоне сајма. Сајма".

[Хвала, Мет О.]

Наслов Цонтест: Зато се продавнице не би требало продавати смарт телефона првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 03 Мар 2011 10:36:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс