неделя, 3 април 2011 г.

Човек усмерава Р / Ц аутомобила са својим рукама, да не помињемо ХТМЛ5-засноване апликације Веб (видео)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/03/man-steers-r-c-car-with-his-hands-not-to-mention-an-html5-based/:

Са десне Ардуино одбора, Р / Ц трке аутомобила, неколико спајалице и МацГивер дух, ми замишљамо већина свако може пијук заједно креативну даљинском контролом ових дана ... али колико могу да опен соурце ХТМЛ5 веб апликација које ћете урадити са било ког дела таблета, телефон или ПЦ? Гаурав Манек израђене управо такву ствар, а он ће га показати за вас на Аппле иПад у видео одмах изнад. Шта више, он такође има Кинецт пијук који користи Мицрософт дубине камеру (са Цоде Лабораторији 'Нуи СДК) за контролу истог са таласом добро постављена руку - ми смо већ предвиђа борба песницама да су он и лабораторија партнера покушајте за неке од главе до главе Рацинг акцију. То је рекао, не морате да чекате да се славни креатор све забаве. Зашто не преузмете свој изворни код у нашој линкове испод и дајте себи иде?

Човек усмерава Р / Ц аутомобила са својим рукама, да не помињемо ХТМЛ5-засноване апликације Веб (видео) првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 03 Мар 2011 13:44:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Пијук Дан | Соурце Гаурав Манек | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар