неделя, 3 април 2011 г.

КСПЕРИА Кс10 иде на продају за само један долар на уговору, медењаци-укусом будућности чини привлачно

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/03/xperia-x10-goes-on-sale-for-just-a-dollar-on-contract-gingerbre/:
У реду, тако да пар недеља уназад, ми не би бринули да ли најповољнијих био вољан да нам дају новац да носе Кспериа Кс10 , и даље бисмо морали уздржавао од својих мана УИ и застарели софтвер. Али, Сони Ерицссон је чудна ствар је прошлог петка од обећавајући да шамар Медењак на овом 4-инчни готован, што садашњег $ 1 уговорена цена еминентно више интригантан предлог. Ми сцоутед из најповољнијих интернет утичнице и није могао да пронађе Кс10 наведених на све, тако да ово може врло лако бити коначна акција клиренс телефона доступни на продавнице по продавници основи. Ако сте у искушење да скока на оно што је изгледа као најјефтинији Медењак уређај за неко време, требало би да будете свесни да андроид 2,3 ажурирање неће бити пада до краја К2 у најкраћем, тако да ће се мала количина стрпљења потребно.

[Хвала, Београд]

КСПЕРИА Кс10 иде на продају за само један долар на уговору, медењаци-укусом будућност чини га привлачним првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 03 Мар 2011 09:02:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар