неделя, 3 април 2011 г.

3ДкВаре 10 омогућава 3Д мишева рад у 2Д апликацијама, оставља свој стандардни миш осећај мало стан (видео)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/02/3dxware-10-lets-3d-mice-work-in-2d-apps-leaves-your-standard-mo/:
3ДкВаре 10 омогућава 3Д мишева рад у 2Д апликацијама, оставља свој стандардни миш осећај мало стан (видео)
Ваш стандардни миш може урадити на табели, али 3Д мишева то са екстра димензију - неке од времена, у сваком случају. Затворите 3дс Мак и одједном имате једној оси превише на руке. Уосталом, већина апликација су тако да одговарају 2Д мишевима који могу да постоје у стварности, али 3Д ограничене су на изразито Дуал-димензионалног постојања. Нема више. 3Дцоннекион, креатора неколико различитих контролера са дубином , објавио 3ДкВаре, Мац или Виндовс управљачки програм који омогућава 3Д мишева узбудљиво да раде са ножевима 2Д апликацијама. Први видео након паузе показује неке једном руком зумирања и претраживање, а други вам је сечење и мешање у Финал Цут Про - поново са отиске тастатуре или контролер на видику. Софтвер је бесплатан ако сте компатибилни миша, али ако не ћете плаћати између $ 99 и $ 399 за одговарајуће усклађен створење.

Наставити читање 3ДкВаре 10 омогућава 3Д мишева рад у 2Д ​​апликацијама, оставља свој стандардни миш осећај мало стан (видео)

3ДкВаре 10 омогућава 3Д мишева рад у 2Д ​​апликацијама, оставља свој стандардни миш осећај мало стан (видео запис) првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 02 Маи 2011 20:03:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце 3Дцоннекион | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар