неделя, 3 април 2011 г.

ТиВо е-маил базе података компромитована Епсилон доало до повреде спам напада, промешајте у акцију

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/03/tivo-email-database-compromised-by-epsilon-security-breach-spam/:
Ако сте се претплатили на неку од ТиВо е-поште засноване на комуникацији, сада би било добро време да проверите да ли ваш спам филтери су до нуле. Епсилон, ТиВо је са провајдером емаил сервиса, известио је откриће до повреде безбедности, која је угрожена приватност имена неких купаца и / или е-маил адресе. Ригорозна истрага је закључила да је био изложен ниједан други лични подаци, међутим, није само ТиВо да утиче - друга велика имена, као што су ЈП Морган Чејс, Цити, УС Банк, Крогер, а Валгреенс такође су видели деетс својих корисника спроводио над НН уљеза. Као што кажемо, не бројеве кредитних картица или било које друге осетљиве податке заиста је побегао, тако да једина ствар коју заиста треба да се плашимо је страх сам ... и навале спама.

[Хвала, Девин]

ТиВо е-маил базе података компромитована Епсилон доало до повреде спам напада, промијешати у акцију првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 03 Мар 2011 07:59:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Епсилон , ТиВо | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар