неделя, 3 април 2011 г.

Андроид у апликацији за обрачун чини удубљење: Тамница Одбрана бесплатно на Андроид Маркет

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/02/androids-in-app-billing-makes-a-dent-dungeon-defenders-free-to/:
Тамнице Одбрана: Први талас кошта $ 3 када је први пут изашла. Ове недеље, ИОС верзија ће вас коштати деведесет девет центи. Али ако желите да играте Унреал Енгине-поуеред торањ одбрана игра данас, можете га имати бесплатно - Девелопер Тренди Забава је сада наслоњен на нови Андроид у апликацији за обрачун систем да плати за целу ствар. Ми не можемо дати Тренди све заслуге, наравно, као Глу Мобиле пиштољ Игре и Тапулоус 'Тап Освета 4 раде исту ствар, али да се наше знање Обојица су слободни да играју од првог дана. Фрее-то-плаи игре је контроверзни предлог у конзолу и простору ПЦ-Гаминг - Већина издавача би само желели да продају једном игра, и позвати га на дан. На телефон, међутим, где се апликације се очекује да буде јефтина, то заиста може учинити више смисла да се наплаћује корисницима за ставке и надоградње него да корисници "купе" игре. У сваком случају, ми смо петпарачки пинцхерс задовољством као ударац са идејом. ПР након паузе.

Наставити читање Андроид у апликацији за обрачун чини удубљење: Тамница Одбрана бесплатно на Андроид Маркет

Андроид у апликацији за обрачун чини удубљење: Тамница Одбрана бесплатно на Андроид тржиште првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 02 Маи 2011 23:20:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Јоистик | | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар