вторник, 2 август 2011 г.

Мерење Широкопојасни Америку извештају објављеном

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/dxAlRSe2DQ8/Measuring-Broadband-America-Report-Released:
АзТецхГуи пише "Почетком ове године сам добио један од" Вхитебок 'рутера да тестирају брзину мог ИСП и упоредите га рекламира брзине Данас сам добио е-маил који су објавили први извештај са другим извештај доспева на крају. године. Моји резултати не одговарају резултатима огледа у извештају. " Изгледа да је већина добављачи Интернет услуга су у 80% својих рекламира брзине током великих оптерећења са Веризон водећим пакет углавном преко њихових оглашавају стопе. Цаблевисион корисника, с друге стране, не треба очекивати више од половине пропусног опсега је обећао (иоуцх!).

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Мистериозни објекат Пронађено у подморју

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/BPVcuxx0nGE/Mysterious-Object-Found-In-Seabed:
иОНиУМ пише "Научници су открили чудне објекат на морском дну између Шведске и Финске док су потраживања око лете да је НЛО који чудно личи Миллениум Фалцон, вероватно је нешто више бенигних.."

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Зедива Схут Довн савезним судијом, МПАА стране!

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/6eq_pviUG68/Zediva-Shut-Down-By-Federal-Judge-MPAA-Parties:
АлиенИнтеллигенце пише "Изгледа да је рупу у закону Зедива основали своју пословни модел на испарила Зедива највећи проблем је пребољевала 1991 владајућа против сличан метод преношења ауторских дела. Зедива обећао је да ће жалбу решење.."

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Иомега Мац-Цомпанион хард диск нуди 3ТБ складиштења и бензинска пумпа за иПад

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/08/02/iomega-mac-companion-hard-drive-offers-3tb-of-storage-and-a-fill/:
Како добити позамашне нови хард диск за Мац без другим гаџета љубоморан? Иомега нуди до решење са прилично елегантно Мац-Цомпанион Хард диск, две или три терабајта екстерни диск дизајниран са Аппле рачунарима у виду да додаје високо-поуеред прикључак за пуњење за своје периферије. Диск такође поседује додатни УСБ и ФиреВире порта (без Муња , момци?), као и комплет од четири ЛЕД диода, које вам омогућавају да знате како је то пуно са погледом. Дискови су доступни преко Аппле-у $ 195 и $ 295, за 2ТБ и 3ТБ, респективно.

Наставити читање Иомега Мац-Цомпанион хард диск нуди 3ТБ складиштења и бензинска пумпа за иПад

Иомега Мац-Цомпанион хард диск нуди 3ТБ складиштења и бензинска пумпа за иПад првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 02 Апр 2011 14:58:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Иомега | Емаил тхис | Цомментс

Су лоши економским временима Добро за слободни софтвер?

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/D9jKPi4Qe_o/Are-Bad-Economic-Times-Good-for-Free-Software:
Дог'с_Бреакфаст пише "У паду економије, софтверских лиценци постало луксуз Линук и БСДс нуде бесплатно алтернативе.. Као САД играчке са могућношћу кршитеља на национални дуг (а тиме и ризикује економски колапс), аутор пита да ли ово можда, на крају, довести до "Година Линук Десктоп. '"

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Мисури Закон каже ученицима, наставницима се не могу Фацебоок Фриендс

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/aNl76PGy53Q/Missouri-Law-Says-Students-Teachers-Cant-Be-Facebook-Friends:
Анонимни читалац пише "Наставници могу бити пријатељске односе са својим ученицима, али они не могу бити њихови пријатељи, бар када су у питању друштвене мреже као што су Фацебоок државни гувернер Џеј Никсон је потписао Сенату Бил 54, који ступа на снагу августа. 28, 2011 у држави Мисури Другим речима, крајем овог месеца. то ће бити незаконито за студенте и професоре да буду пријатељи на мрежи. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Да ли је Гоогле + катедрале и Базар?

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/TwgtdnkmG_A/Is-Google-a-Cathedral-Or-a-Bazaar:
Анонимни читалац пише: "Са недавним масовним суспензије налога, Гоогле је истакао своју жељу да створи друштвену мрежу која је веома разликује начин на који многи (укључујући и оне чији су рачуни су суспендовани) би желели да га виде метафора Катедрала. и базар се користе за развој софтвера се може применити на две врсте друштвених мрежа што је предложен од стране Гоогле-са једне стране и под псеудонимом присталице на Катедрала модела других Гоогле. наглашава да би и контрола, док базар модел подржава корисници који може да буде анонимно , имају вишеструке идентитете, у интеракцији са ким хоће, и остати непримећен. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Телекс би радио, али да ли Оверкилл?

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/tqM13NnWGaU/Telex-Would-Work-But-Is-It-Overkill:
Сласхдот редовни сарадник Бенет Хаселтон написао ове недеље да кажем да је "предложио" Телек "против цензуре систем може технички посао, али ако сам нешто недостаје, било би исплативије да проведу исте ресурсе у борби против цензуре коришћењем постојећих технологија. " Његов есеј на тему следи.

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Енгадгет је назад у школу 2011 наградне игре: ми смо далеко дају 3.000 долара вредну опрему ... 15 пута!

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/08/02/engadgets-back-to-school-2011-sweepstakes-were-giving-away-3/:

Назад када многи од нас су били спремају да се врате у школу, списак за куповину је био испуњен нотебоок (врсте без батерије), пера (читај: не оловке), а неколико десетина оловке (олд-сцхоол # 2с да потребно упутство за оштрење). Можда, само можда, имали бисмо нове калкулатор графикона да се надају, али ако икада видео "паметан" и "телефон" у истој реченици, вероватно је било у рукопису напомена мама молећи нас да престану да праве дуго позиве на фиксне.

Сада, поново у школу значи сакупљање додатних смене на послу да плати за нове рачунаре, камере, смарт телефона, е-читачи и __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__с - да не помињемо оне још увек неба високе цене издавачи су команданта за уџбенике на колеџу продавници. Желимо да ублажи неке од тај терет - за неколико од вас, барем. Ове године, ми смо удружио са врхунским произвођачима у скоро свакој категорији да вам донесе један епски одавање, комплетан са свим производе горе наведених, као и још много тога! Срећни добитници ће добити Енгадгет брендиране торбу гласника, препун најновије технологије опрему. Скочи иза паузе за пуну Рундовн награда, заједно са упутствима за улазак у нашу назад у школу одавање.

Наставити читање Енгадгет се вратимо у школу 2011 наградне игре: ми смо далеко дају 3.000 долара вредну опрему ... 15 пута!

Енгадгет је назад у школу 2011 наградне игре: ми смо далеко дају 3.000 долара вредну опрему ... 15 пута! првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 02 Апр 2011 12:00:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил ову | Коментари

Нокиа Ц5-03, потпуно Смартпхоне за 170 евра

Занимљиве вести УРЛ:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Већ ове недеље представити неке од новина финске фирме Нокиа. Овај пут то је ред на Нокиа Ц5-03 Нокиа старији брат Ц5 мобилни, а ми смо присутни пре извесног времена у Гизмос

Нокиа Ц5-03 карактерише терминала лаган (тежак само 90 грама) који употпуњује његов претходник са екраном осетљивим на додир и још неке царацтериситцас које га врло комплетно тржишту смарт телефона по цени која је понуђена, 170 евра.

Поред екрана осетљивог на додир 3, 2 инча, Нокиа Ц5-03 има 5 мегапиксела који омогућава видео запис, радио и ГПС везе, Блуетоотх, ВиФи и УСБ.

Што се тиче меморије, Нокиа Ц5-03 има 40 мегабајта интерне, који се може претворити у до 16 ГБ ако користите мицроСД картице, мада серије 2 Мб

Као оперативни систем Нокиа Ц5-03 ради са Симбиан 1, који је био познат до сада као Симбиан С60. Уређај мени нуди добра збирка икона обезбеђују директан приступ налозима е-поште и социјалне мреже.

Неке апликације врхунац Нокиа Ц5-03 су приступ Нокиа Музичка продавница и Ови Сторе, из које можете да купите музику или мобилне апликације за Нокиа. С друге стране, Нокиа Ц5-03 обезбеђује приказ свих Мицрософт Оффице докумената, ПДФ и ЗИП.

Цена Нокиа Ц5-03 као што смо сте дискутовали ће бити 170 евра.

Мицрософт Смањивање Ви-Фи Локација базе података

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/CwzD0LPH0jk/Microsoft-Curbs-Wi-Fi-Location-Database:
сурај.сун пише "Мицрософт је престала са објављивањем процењује локација милиона лаптопова, мобилних телефона и других уређаја са Ви-Фи везе широм света после ЦНЕТ чланак у петак истакао приватност одлуку да се поновни Ливе.цом с Геолоцатион услуге. долази после испитивање начина на који Мицрософт је доступан своју базу података саставили оба Виндовс Пхоне 7 телефона и оно што компанија назива "управља вожња" од улица налик возила која рекорд Ви-Фи сигнали приступити са јавним путевима. Свака Ви-Фи уређај има јединствени ИД, понекад назива МАЦ адресу, која се не може нормално да се промени. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Користите свој аутомобил Погонска енергија за ваш дом

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/XrqwLV7NrOM/Use-Your-Car-To-Power-Your-House:
итвбеннетт пише "Ниссан је развио систем који омогућава возилу да се снабдевање електричном енергијом на власт кућу за време нестанка струје или несташица прототип система за пуњење ради на Ниссан лист електрични аутомобил је представљен у Јапану у уторак. двосмерна. пуњење уређаја који се обично конвертује снабдевања домаћинства електричном напону погодан за пуњење батерија аутомобила се може обрнути за исхрану власт назад у домаћинству колу. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Да ли смо Видевши крај Великог нафте?

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/heaZeiKCRF0/Are-We-Seeing-the-End-of-Big-Oil:
Хју Пицкенс пише "Сајрус Санати пише у Фортуне Магазине да су до сада, она је широко прихваћено да се већи је боље за нафтне компаније, али је најава да ЦоноцоПхиллипс планира да се пробије на два одвојено тргује компаније, одваја своје истраживање и производњу јединица из прераде и маркетинга јединица, узела Волстрит изненадило, подизање непријатних питања о будућности великих нафтних. 'То је зато истраживање страни и прераду страну нафте пословању имају мало везе једни са другима ", пише Санати". Насупрот популарном веровању, Велики Нафта је готово никакву контролу над цена нафте ових дана да власт недвосмислено лежи на богатим нафтом земаља које имају већину нафте светских резерви и Валл Стреет банке и хеџ фондова који спекулишу и да тржишта у. нафтних деривата игре. Тако да, иако ЕксксонМобил пумпе уља, он не може да гарантује да ће његова јединица прераде бити у могућности да профитабилно процес за барел у бензин или лож уље. " ... 'Ако ЦоноцоПхиллипс прича успех за акционаре, биће разговора да се распада великих нафтних баш на време за годишње састанке у пролеће Дакле, ово време идуће године, могуће је да ће Велики нафте иде. начин некада огромне Рокфелеров Стандард Оил - са тржишта, а не Влада, што је приморало разбије овај пут ".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.