вторник, 2 август 2011 г.

Карнеги Мелон истраживачи користе фото-означавање да крши приватност, доказати ништа није свето социјалне

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/08/01/carnegie-mellon-researchers-use-photo-tagging-to-violate-privacy/:
Неки људи никада не заборављају лице и исто, чини се, може рећи и за Интернет. Са неким офф-тхе-полица за препознавање лица софтвера , везе са облака и приступа социјалним умрежавање подацима, Карнеги Мелон универзитету научници су доказали означавање може да се обичан човек је капија на приватност повреде. Користећи специјално дизајнирана, АР-способни мобилних апликација, проф Алесандро Ацкуисти и његов тим спровео три стварном свету суђења личних Тецх Инфо рударство, успешно идентификује псеудонимед форуму датерс и кампус шетње студената преко Фацебоок. У неким случајевима, апликација је чак у стању да багера до социјалног осигурања студената цифре и личних интереса - од својих МиСпаце странице, претпостављамо. Наравно, студије открића могли да се кандидује за офф-тхе-мрежу брда (да не помињемо пластичног хирурга), али вероватно је најбоље само добро да пазе на то дигитални други живот. Пуна ПР после паузе.

Наставити читање Карнеги Мелон истраживачи користе фото-означавање да крши приватност, доказати ништа није свето социјалне

Карнеги Мелон истраживачи користе фото-означавање да крши приватност, доказати ништа друштвени свет је првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 01 Апр 2011 19:07:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Форбс блогови | | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар