вторник, 2 август 2011 г.

Склапање, Ел Бечу бицикл Дорки али и веома практичне

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/19BEDm5YCAQ/:

САД тек треба да се придруже остатку света у великим распоређивање погон бицикле, и сумњам да овај предмет ће се променити, али увек вреди поменути, када лепо, практично возило као што је овај појави. Ово се зове Бечу бицикла, и то је дизајнирао Валентина Водев од Пикстудио , дизајн студио (наравно) на основу (наравно) у Бечу.

Његова уска (само 35цм широкоугаони) Трике оквир значи додатну стабилност за оптерећење у леђа иако и даље пружају бицикл попут руковања. Платформа у леђа проширује и ту је интересантно шестоугаони махуна која одговара на њу за смештај намирница, кациге, или-дрвећа, очигледно.

Постоји електрични мотор који може да покрене самостално, или можете да га подесите тако да педале помогне. Пикстудио тврди бицикл ће ићи и до 60км на оптужбе, али претпостављам да је без терета и Бечу величине путника спремни да педала мало. И други извор каже да 40-60 миља, што је очигледно више - тако да можда они нису сасвим сигурни о томе још.

Поред опсег који је, без обзира да ли 30 или 60 миља, је погодан за дан-ради задатак, то се савија за складиштење, као што можете видети са десне стране. Као што сам рекао, практично, зар не? Ако није превише тежак, то се лако може узети до лета или два корака да стан. Рецимо, мој стан.

Бечки бицикла Чини се да еволуција студио је "Бикуаттро" прототип , који је унапређен, глатке и обојене да произведе нову верзију. То није доступан за куповину али, пошто само данас показали у "радни прототип" облик јавности на Еко-Ралли Бридгестоне .

[Преко МоцоЛоцо ]



Няма коментари:

Публикуване на коментар