вторник, 2 август 2011 г.

Неко Финалли Маде додатак прегледача који вам помаже да пронађете буке Таб Израда

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/VKEpCZETB9A/:

Знате шта се заиста дробе своје брзине? Пошто је 15 претраживач картице отворен и један репродукује музику и не зна која је од њих репродукује музику и има да се крећете кроз све картице како би пронашли онај који свира музику да би га убити зато што је то што ти луд и пут ' сте га убили сте изгубили траг онога што сте радили на првом месту тако да морате да палац кроз све картице поново само да се вратим на ваш рад и до тада не можете да радите зато што већ имате бачена ВАШЕ Лаптоп ОД ШЕСТ ПРИЧА прозор.

Овај бучним претраживача картицу ствар грешке мене и то толико да аго сам питао универзум у молитви, "Да ли неко молим вас да продужетак претраживач који вам говори / убије год картицу чини буку?" Па изгледа да мој захтев је одговорено, коначно, у облику звука картица проширење Цхроме.

Цреатед би Јаред Сон , Муте картица скенира веб странице за уграђивање плугин ХТМЛ тагови који ће вероватно да се звук као што су <објецт>, <апплет>, <аудио> или <видео> и промена икону на картици могуће увреде страница на Искључи музичка картица Напомена икону. Затим можете да искључите апликацију десним кликом на страници и избор Муте, која га или утишава, док је игра (безбедно) или искључује Плугин (безбедне).

Искључи картица вам такође омогућава да уронити у прецизне детаље о томе шта картица може да буде што буке кликом на икону звука картица у вашем прегледачу бару, показујући шта ознаке могу бити кривац на свакој страници. Нажалост, не постоји начин да се искључите игру Фласх без гашења потпуно игре (Жао ми је навијача Норфолк).

Иако је још увек немогуће рећи тачно претраживача картице прављење буке (због плугинова као што су Флеш ради заједничке инстанци у Цхроме), Муте Картица је племенит покушај решавања # фирстворлдпроблем најмање дајући вам делимично решење за цео "бацање ваше лаптоп кроз прозор "ствар. Нема на чему.

Виа: Гизмодо


Няма коментари:

Публикуване на коментар