вторник, 2 август 2011 г.

Токио Института за технологију у СОИНН робота се учи да служи људима (видео запис)

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/08/01/tokyo-institute-of-technologys-soinn-robot-teaches-itself-to-se/:
Роботи су замењује све више и више људских радника за дуже време, али у већини случајева они су и даље само буде програмиран да обавља одређене задатке. Као што се показало у овом бота развили Хасегава групе на Токијском технолошком институту, међутим, такође постоји све већи број у стању да сами наставе неке нове трикове, и они су све паметнији сваки дан. Ова посебна један користи оно што се зове само-организовање инкрементални неуронска мрежа (или СОИНН), који омогућава да се изгради базу знања које можете применити на нове задатке и да образовани нагађања о томе како да поступи са њима - у овом случају, лије чашу воде и онда пада коцка леда у њему (или оно што би требало да буде вода и коцка леда, барем). Главом о прошлости паузе за видео.

Наставити читање Токију Института за технологију у СОИНН робота се учи да служи људима (видео запис)

Токио Института за технологију у СОИНН робота се учи да служи људима (видео запис) првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 01 Апр 2011 16:45:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор ДигИнфо ТВ | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар