вторник, 2 август 2011 г.

Интернет Арцхиве оснивач жели да наплати сваку књигу коју је објавила

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/08/01/internet-archive-founder-wants-to-collect-every-book-ever-publis/:
Није депресиван довољно још око предстојеће смрти штампе ? То би могло помоћи: Бревстер Кахле, колеге иза интернет архива, је у процесу окупљања сваке књиге коју је објавила за безбедно складиштење против будућности у којој преваленција дигиталних медија је потпуно девалвирао физичке текстова - то је можда недостижан циљ, он признаје, али Кахле-а складиште је тренутно на 500.000 књига и брзо расте АП описује подухват као нешто више слична Свалбард Глобал Сеед Ваулт него. Конгресне библиотеке - ових књига се не чувају за кредитирање, они поново ће бити сачуване за будућност. Ако читате ово Бревстер, препоручујемо пријављивања за Амазона премијера налог. Они испоруку накнаде заиста може додати до брзо.

Интернет Арцхиве оснивач жели да наплати сваку књигу коју је објавила првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 01 Апр 2011 22:50:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Иахоо невс | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар