неделя, 8 май 2011 г.

Нелојална и неуравнотежен

Занимљиве вести о УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/jSexAAurL-8/:

Копање се испод планине ствари овог викенда, ја сам безнадежно иза себе. Откривање: радим у салесфорце.цом, раде невероватне ствари које не могу да кажем ништа о томе.

Очигледно, Технологија штампе је живахан са контроверзе у вези даље успех Мајк Аррингтон је у ствари рекао шта мисли. Откривање: Ја сам велики фан свега Мајк нема, а посебно његова вештина на Реинвентинг медија. треба Сматрао сам потпуно пристрасан у том погледу, и требало би да попуст све што сам рекао у складу са тим.

Гледајући уназад током протекле седмице на ТецхЦрунцх, неколико тема појавити. Прво, постоји невероватна количина ништа не дешава од стране Аппле, Гоогле и да је компанија на север са Виндовс ствар. Аппле је очигледно креће ка иде облак велики пут. Откривање: Волим све Аппле-нема, и зато сам потпуно пристрасан према својих производа, стратегије, па чак и начин понашања као што су Ауто-замене "своје" са "је" чак и када се никада не значи "да је" око 97 одсто времена.

Гоогле је очигледно спрема да не објави нешто о својим социјалним медијима стратегију на свом Девелопер конференцији ове недеље. Откривање: Волим Гоогле-у и све то ради, само не толико као и Аппле. Дакле, када кажем андроид заиста размишљам Иос, а када сам Аеродром кажем да сам стварно значење Аеродром. Дали смо мој брат Ден Аппле ТВ-а за његов рођендан, и ужива у покушајима да се интегришу у своје поље све андроид све време окружењу. Посебно занимљив је његов гипотеза о доступности Даљински апликације у андроид тржиште.

Прошле недеље је у првој недељи у којој никада нисам буквално узео мој лаптоп из своје торбе. Уместо тога, сам живео нон-стоп са иПад, користећи УордПресс апп да измените куцању у колони прошле недеље, слажем апликација како би бесмислено удубљење у мојим заостатак трошкова, и раде невероватне рад на салесфорце.цом током остатка мог будни. ФацеТиме и Скипе ме чува у петље са породицом и пријатељима, а јуче сам изнајмио епизоду Греи'с Анатоми мој отац у праву избрисана, док снимање опасности.

Реч о закупа: Волим изнајмљивање показује за 99 центи и да их никада додир хард диск, осим за кратак период у којем кеширање Аппле ТВ-а користи свој "пртљаг" да локално сцени показати. Волим и колико Аппле ТВ-а ради исту ствар кад Аеродром користите воки снимљене емисији из мог иПад на велики екран, штедећи време трајања батерије на иПад када Прикажи су кеширани. Како све више и више мојих потрошње медија тече кроз иПад, свако мало батерије конзервације чини све разлику.

Некако у последњих неколико месеци иПад живота, моје године аверзије према изнајмљивање и преференција за "поседовање" има обрнута. Некада сам вредност илузију да је књига моје контроле, где је дигитална верзија ограничена и пролазним. Откривање: Ја сам о томе да Битлса референцу. Волим Битлси и тако се јабука. Ако сам тип Битлси на иПад је аутоцоррецтс да Битлса, покушајте да унесете Андроид и видети шта се дешава.

Тако сам купио или добио Џона Ленона аутобиографији Филип Норман пре неколико година. Прочитао сам је у уклапа и почне, све до неко (можда ми је, можда не) просула кафу на њега и засићене првој трећини веома дуго књигу. Провео сам сат времена раздваја странице и сушење њих појединачно тако да не изгуби превише приповедања. Онда иПад стигао, сам преузео из књиге запалити апликација, и никада поново дотакао папирну верзију. Морална: имате Верзија за штампу као у кршиш то што је купите. Поседујем кафу умрљан заглави-заједно странице где је Јован Павле састао и одлучио да га доведе у иако је коначно ће преузети и троше недеље на Максвелове-јев сребрни чекић. Читао сам о овој теми иПад.

Данас

ХП ЕлитеБоок 2760п туре ФЦЦ, приказује се на мрежи са почетком у $ 1.499

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/08/hp-elitebook-2760p-tours-the-fcc-shows-up-online-starting-at-1/:
ХП није стварно покушава да задржи свој 12,1-инчни Цомпак 2760п кабриолет __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__ тајну ових дана, али искрено није можда ствар, чак и ако предузеће покушао - увек поуздан ФЦЦ је доста слика и документације на располагању у подношење по Сиерра Вирелесс. То је компанија која снабдева Куалцомм-Гоби3000 дуал-моде ГСМ / ЦДМА целуларних радио у овом __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__, видите, што би требало да буде атрактивна опција за пословне путнике - иако ми не видимо било какво помињање је у прва три Елитебоок 2760п модела је потврдио на сајту ХП. Шта је то, кажете? Потврда? Да, заиста, као ХП је већ три верзије списак почиње од $ 1.499, а основни модел наббинг вам 2.3ГХз Цоре и5-2410М, 4ГБ ДДР3 РАМ меморије, дуал-банд 802.11 б / г / н ВиФи и 320ГБ хард диск. ФЦЦ-слике испод, и много више детаља на наш саговорник везе.

ХП ЕлитеБоок 2760п туре ФЦЦ, приказује се на мрежи са почетком у $ 1.499 првобитно појавио на Енгадгет дана Чет, 08 мај 2011 15:25:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце ФЦЦ- ,

Пеугеот ЕКС1 Сетови Елецтриц Цар пролаза рекорд на Нуербургринг

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ad5h7IOZJgU/Peugeot-EX1-Sets-Electric-Car-Lap-Record-At-Nuerburgring:
ликс8143 пише "Пеугеот Ек1, све-електрични концепт аутомобил сада има електрични аутомобил пролазна рекорд на Нирбургрингу кола Немачке аутомобил је откривен у 2010 на салону у Паризу, и већ је сломљена пола туцета брзину записа до сада.. Упркос мокро Веатхер, Ек1 разбио постојећи рекорд са временом од 9 минута и 1.338 секунди, победивши претходни рекорд поставио пут Мини Е електрични аутомобил, за готово 50 секунди 340 коњских снага ЕКС1 просеку импресивних 85,9 миља на сат током круг.. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Уеирд Сциенце подржава малопродаји терапија, али само с кредитним картицама

Занимљиве вести о УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/MUV1JTieQsM/weird-science-endorses-retail-therapy-but-only-with-credit-cards.ars:

Кредитне картице као терапија за осећај као двееб: Малопродаја терапија је очигледно права ствар ако сте осећање безвредности. Али, показујући да учествују помало експерименталне методологије која делује помало окрутно. Након што је дао тест који им је обично одражава рекли академска остварења, "[П] артиципантс је подељен перформансе повратну информацију да је било претње или нонтхреатенинг своје сопствене вредности." После петљају са њиховим главама, истраживачи Нека учесници купују производе са различитим опцијама плаћања-они са депресивно резултатима одабрали скупе и оних жељене помоћу кредитне картице. "Плаћање кредитним дозвољава претио појединцима компензаторни предности висок статус робе развела од непосредне психолошку цену плаћања", закључују аутори.

Пошто је пулс? То је прецењен: Постоји много случајева у којима појединац има кратке периоде симптома смрти пре него што је обновљен. Али, срчани хапшење пацијент недавно доживели ону која је дефинитивно није кратка: 96 минута без пулса . Током сат и по, случајни пролазници и болничари обавља реанимације и десетак зачудити дефибрилатора, све то без враћање пулс. Али су притекли праћење угљен-диоксида излаз из плућа, што указује да се нешто дешава интерно, тако да су држали иде. На крају, рад срца се вратио, а појединац је очигледно направио пун неуролошки опоравак.

Прочитајте остатак овог чланка ...

Прочитајте коментаре на овај пост


АУО је 71-инчни ултра широки 3Д ЛЦД панела очи-у

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/08/auos-71-inch-ultra-wide-3d-lcd-panel-eyes-on/:
Док шетње око Шенжен раније данас, одлучили смо да свратите у Кини оптоелектронику Приказ Експо да празник наше очи на АУО је "највећи светски" 71-инчни 21:9 3Д ЛЦД панела. Уф, шта залогај, али ово 240Хз ултравидесцреен је заиста већи од под-60-инчни Визио понуда, ЈВЦ, и Пхилипс. Али то је било добро? Ми смо ставили на наш пасивно 3Д наочаре и открио искуство за изненађујуће удобан и ефикасан (цак и на око 40 степени од центра пре него што је погодио зид), иако сјајни екран је одраз суседне кабине је мало офф-стављања. То ће вероватно бити мањи проблем у вашем скромном боравка, у сваком случају.

У погледу доступности, АУО нам је рекао да је Кина на бази ТЦЛ ће бити први да покупим ову звер од панела, а финални производ би требало да буде у августу. Осим тога, нисмо могли да постигнемо додатне информације о другим брендовима, тако да најбоље писање у најближи трговина на увоз ове егзотичне ТВ-филм. Више очи-са слика у галерији испод.

АУО је 71-инчни ултра широки 3Д ЛЦД панела очију-на првобитно појавио на Енгадгет дана Чет, 08 мај 2011 13:55:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Питајте Сласхдот: Алтернативе за груписање Тор прегледач за Виндовс?

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/d3Ohofls2Ao/Ask-Slashdot-Alternatives-To-Tor-Browser-Bundle-For-Windows:
СонниЈим пише "Ја сам често користи Тор за мој анонимни прегледања потребе, преко Тор Фирефок-пакет за Виндовс приметио сам да постоје многе друге апликације које користе тамо Тор као пуномоћника, као и (Јануз СМ, ЦхрисПЦ, итд.) Да ли је било од њих сигурнији него оригиналне Тор снопове, или сам само губим време покушавајући ових других апликација? Има ли ишта безбеднији од Тор, колико је анонимни прегледања иде? "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


ДоублеТвист надоградњу функције Аеродром подршка за више јабука / андроид мешање раса

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/08/doubletwist-upgrade-features-airplay-support-for-more-apple-an/:
Додајте још један зарез на ДоублеТвист је Аппле-екосистем интеграције појас, сада да је Андроид апп је додао Аирплаи стримовање на листу функција. Од верзије 1,4 ће стримовање музике, видеа или слика на Аппле ТВ-а или других компатибилних уређаја истовремено тврдећи Бета подршку за Сонос хардвер. ДоублеТвист играч је слободан, али користећи Аирплаи значи куповину 4,99 долара АирСинц додатак који такође омогућава бежичну синхронизацију са вашим медијима библиотеку (иТунес) и стримовање за ДЛНА или УПнП компатибилним уређајима . Твонки Мобиле је бесплатну алтернативу која је такође Аеродром компатибилан, али без чврсте иТунес-интеграције, можете да их проверите како се на тржишту.

ДоублеТвист надоградњу функције Аеродром подршка за више јабука / андроид мешање раса првобитно појавио на Енгадгет дана Чет, 08 мај 2011 12:21:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце ДоублеТвист , Твонки Мобилни | Емаил тхис | Цомментс

Лако Растројен људи могу да имају "Превише мозак

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/iNfzpRS5wTY/Easily-Distracted-People-May-Have-Too-Much-Brain:
фисдт пише овај извод из Нев Сциентист: "Они који су лако омести од задатака у руци може да има" превише мозга. " Тако каже Риота Канаи и његове колеге на Универзитетском колеџу у Лондону, који је пронађен већи од просечног обима сиве материје мозга у појединим регионима у оне чији пажња је лако преусмеравају на истрагу дистрацтибилити, екипа у односу мозак лак и тежак за забавити. појединаца [Извод]. Они су оценили дистрацтибилити сваке особе које их куиззинг о томе колико често не примете знаке путу, или идите у супермаркет и постају сидетрацкед до тачке да они забораве оно што су дошли да купе највише дистрацтибле појединци добили. највећи број бодова. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


За високе технологије природњака: ЛеафСнап Идентификује лишће Коришћење Камера Ваш иПхоне

Занимљиве вести о УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/CMfbwbDF1c0/:

Ово је само обичан фантастичан. ЛеафСнап апликација за иПхоне идентификује сваки лист узмете слику, све док је то у њиховом библиотеци. Погледајте унутар видеа.

Прочитајте више ...