неделя, 8 май 2011 г.

Аппле могао да усвоји АРМ за лаптоп рачунаре, али зашто би?

Занимљиве вести о УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/zyji1vvOQaU/apple-could-adopt-arm-for-laptops-but-why-would-it.ars:

Аппле АРМ гласине ду Јоур је да је Аппле ће транзиција целој својој портабл ПЦ линије на бази АРМ процесора , Интел ® падају заједно. Извори говоре да се Полу Тачан тврде да је ово "готова ствар", и потез треба да се догоди до 2013, када је 64-битни АРМ језгра О15 постане доступна. Док будуће генерације А5 процесора Аппле могао да има неког смисла за нешто што личи на МацБоок Аир, тврде да је Аппле ће јарак Интел велико за АРМ једноставно не сабрати.

Полу Тачан извори кажу да Аппле је већ раде на овој транзицији. Са ОС-тачке гледишта, не би било да је тешко ИОС и Мац ОС Кс су оба заснована на више-мање исти код базу, и ИОС већ ради на АРМ.

"Дакле, кратких прича, 86 је историја на Аппле лаптоповима, или ће бити у 2-3 година", тврди Полу Тачно, на основу информација њених извора. "У сваком случају, то је готова ствар, Интел је напоље, и Аппле чипови су ин"

Прочитајте остатак овог чланка ...

Прочитајте коментаре на овај пост


Няма коментари:

Публикуване на коментар