неделя, 8 май 2011 г.

Уеирд Сциенце подржава малопродаји терапија, али само с кредитним картицама

Занимљиве вести о УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/MUV1JTieQsM/weird-science-endorses-retail-therapy-but-only-with-credit-cards.ars:

Кредитне картице као терапија за осећај као двееб: Малопродаја терапија је очигледно права ствар ако сте осећање безвредности. Али, показујући да учествују помало експерименталне методологије која делује помало окрутно. Након што је дао тест који им је обично одражава рекли академска остварења, "[П] артиципантс је подељен перформансе повратну информацију да је било претње или нонтхреатенинг своје сопствене вредности." После петљају са њиховим главама, истраживачи Нека учесници купују производе са различитим опцијама плаћања-они са депресивно резултатима одабрали скупе и оних жељене помоћу кредитне картице. "Плаћање кредитним дозвољава претио појединцима компензаторни предности висок статус робе развела од непосредне психолошку цену плаћања", закључују аутори.

Пошто је пулс? То је прецењен: Постоји много случајева у којима појединац има кратке периоде симптома смрти пре него што је обновљен. Али, срчани хапшење пацијент недавно доживели ону која је дефинитивно није кратка: 96 минута без пулса . Током сат и по, случајни пролазници и болничари обавља реанимације и десетак зачудити дефибрилатора, све то без враћање пулс. Али су притекли праћење угљен-диоксида излаз из плућа, што указује да се нешто дешава интерно, тако да су држали иде. На крају, рад срца се вратио, а појединац је очигледно направио пун неуролошки опоравак.

Прочитајте остатак овог чланка ...

Прочитајте коментаре на овај пост


Няма коментари:

Публикуване на коментар