неделя, 8 май 2011 г.

Тор до трпезе Фирефок поједностављени анонимне претраживања, не мислим да си параноичан

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/07/tor-to-fork-firefox-for-simplified-anonymous-browsing-doesnt-t/:
Тор
Ускоро политички дисиденти, пиштаљка дуваљке, и они покушавају да преваре МЛБ.ТВ с ограничењима Блацкоут ће имати лакши начин да заштите своју приватност захваљујући посвећен Тор претраживача. За оне од вас упознати са њом, Тор је алат за анонимишуће претраливање Веба и комуникације путем енкрипције и проки сервере. Невоља је, она захтева и проширење прегледача и самосталне апликације за рад - остављајући просечне кориснике "страшно збуњена," према програмер Мајк Пери. Дакле, организација је одлучила да повуче Тор дугме и направите сопствену виљушка у Фирефок- у приватно прегледање функција печен унутра Као додатну погодност, Тор више неће бити на милост и немилост Мозила да се поправе грешке које утичу на приватност и безбедност. За сада, група ће се фокусирати на свој преузети пакету са скрипте за аутоматско конфигурисање за поједностављивање подешавање, али на крају ће имати параноични прегледач да коначно могу да позовете своје.

Тор до трпезе Фирефок поједностављени анонимне претраживања, не мислим да си параноичан првобитно појавио на Енгадгет дана Суб, 07. мај 2011 21:15:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк ПЦ Ворлд | Соурце Тор блог | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар