неделя, 8 май 2011 г.

Тацхион лансира ОПС и КЈБ ХД кацига камере, не као трајна, али много више мали

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/07/tachyon-launches-ops-and-ops-hd-helmet-cameras-not-as-durable-b/:
Тацхион лансира ОПС и КЈБ ХД кацига камере, баш као и трајна, али много више мали
Ми не можемо рећи да смо икада били нарочито импресионирани квалитет видео записа који испоручује Тацхион линију кацига камере, али су добар избор за оне који треба снимач који може да преузме једну од бога батина - ако не смета додатни обједињено. Та маст је протеран у нови, тањи КЈБ линију која ће бити доступна у две верзије: $ 90 ВГА базе и нешто више на крају ХД (720п), један за 140 $. Ако сте праћења То је исто као раније КСЦ и КСЦ ХД модела, али то није водоотпоран као они. СД модел је мањи од једног инча широк и 2.252 инча дуго, док ХД модела изгледа да буде око $ 0,25 дуже. Свака камера је квадрат у профилу, што значи да се може ротирати у четири усмерења на гори, или око окренуо уназад. И да, баш као и КСЦ камерама, Тацхион ће бити издати низ носаче за све ваше екстремним подухватима, укључујући и пушака, пицатинни шине, и један који изгледа као зарасло кравату снимак. Требало би да буде савршен за Фанци када ствари се доле у ​​опсегу.

Наставити читање Тацхион лансира ОПС и КЈБ ХД кацига камере, не као трајна, али много више мали

Тацхион лансира ОПС и КЈБ ХД кацига камере, не као трајна, али много више мали првобитно појавио на Енгадгет дана Суб, 07. мај 2011 17:06:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Тацхион | Емаил тхис

Няма коментари:

Публикуване на коментар